Οι ομοφυλόφιλες γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ σύμφωνα με έρευνα

Μέχρι η γυναικεία απόλαυση του σεξ να σταματήσει να αποτελεί ένα θέμα ταμπού, θα έρχονται οι έρευνες για να μας μιλήσουν σχετικά με την γυναικεία σεξουαλικότητα. 

Μία, λοιπόν, από τις πιο πρόσφατες έρευνες μας λέει ότι οι ομοφυλόφιλες γυναίκες είναι εκείνες που απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ. Πρόκειται για μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε 50.000 άτομα από τα Πανεπιστήμια των Indiana, Chapman και Claremont Graduate των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η έρευνα έγινε σε άντρες και γυναίκες, ομοφυλόφιλους, ετεροφυλόφιλους και bisexual. Ένα από τα θέματα που διερευνήθηκαν ήταν κατά πόσο ο σεξουαλικός προσανατολισμός επηρεάζει την συχνότητα των οργασμών. Τα αποτελέσματα σε αυτό το πεδίο έδειξαν ότι οι ετεροφιλόφιλοι άντρες φτάνουν σε οργασμό πιο συχνά ενώ στις γυναίκες είναι οι ομοφυλόφιλες που το πετυχαίνουν.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το "κόλλημα" στο οργασμό μιας γυναίκας ετεροφυλόφιλης είναι ότι δεν καταφέρνει να πειραματιστεί την ώρα του σεξ ενώ καταρρίπτεται και ο μύθος ότι οι λεσβιακές σχέσεις είναι ανολοκλήρωτες καθώς δεν υπάρχει διείσδυση πέους στον κόλπο.

έρευνα

 

Αποδοχή
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ 7/8 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤAI.
ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΑΓΓΕΛIEΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ ΤΟ CHAT
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...