Μια μητέρα απορρίπτει την κόρη της επειδή είναι λεσβία

Μια μητέρα απορρίπτει την κόρη της επειδή είναι λεσβία. Της φωνάζει, στην καφετερία που την κάλεσε η κόρη της, ότι δεν είναι δυνατόν να είναι λεσβία γιατί είναι "θηλυκή" και μικρή έπαιζε με κούκλες και να μην της λέει χαζομάρες. Επιπλέον, όταν παρουσιάζεται η κοπέλα της κόρης της, αρνείται να καθίσει μαζί της και την κατηγορεί ότι εκείνη το έκανε "αυτό" στην κόρη της. Επιμένει ότι είναι άρρωστη και ότι πρέπει να θεραπευτεί!

Όλα αυτά είναι το σενάριο της εκπομπής "Gente maravillosa" (υπέροχοι άνθρωποι) του τηλεοπτικού καναλιού Canal Sur της Ανδαλουσίας της Ισπανίας.  Η σκηνή γυρίζεται με κρυφές κάμερες από επαγγελματίες ηθοποιούς ενώ στην καφετέρια παρακολουθούν ανυποψίαστοι πελάτες.

Στο διπλανό τραπέζι, δύο γυναίκες της γειτονιάς, φίλες, παίρνουν τον καφέ τους. Πριν εμφανιστεί η "ομοφοβική" μητέρα και όταν ακόμα τα δύο κορίτσια κάθονται μαζί περιμένοντας, ρίχνουν ένα φιλί. Η μια γυναίκα το παρατηρεί και το σχολιάζει στην φίλη της. Εκείνη της λέει ότι κάποιοι άνθρωποι είναι έτσι, πιο εκδηλωτικοί και φιλιούνται πιο εύκολα και να μην τα παρεξηγεί όλα. Αυτή η γυναίκα στην συνέχεια θα δώσει πραγματικά τον καλύτερό της εαυτό στην λεσβία κοπέλα, όταν θα κλαίει, την στιγμή που η μητέρα της πηγαίνει στην τουαλέτα ή όταν θα φύγει φωνάζοντας "μην γυρίσεις στο σπίτι αν δεν θεραπευτείς"! Η συμβουλή που δίνει στην λεσβία κοπέλα είναι αυτή που θα έδινε στην κόρη της, όπως σχολιάζει ανυποψίαστη. "Ζήσε την ζωή σου".

Παρακολουθήστε το βίντεο. Ακόμα και εάν δεν καταλαβαίνετε την γλώσσα, η εικόνα μιλάει από μόνη της.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...