SOS: Ένας συνάνθρωπος μας χρειάζεται βοήθεια τώρα στο Ηράκλειο Κρήτης!

Μόλις επικοινώνησε μαζί μας ο Ιωάννης Θωμάς από το Ηράκλειο Κρήτης. Ο Ιωάννης μας στέλνει φωτογραφίες του με τα χτυπήματα που δέχτηκε. Του επιτέθηκαν κάποιοι και σύμφωνα με αυτά που μας περιγράφει, του έκοψαν με μαχαίρι τα μαλλιά, τον χτύπησαν παντού καθώς του ζητούσαν επιτακτικά να τους κάνει στοματικό σεξ και τον έβριζαν χυδαία με ομοφοβικές εκφράσεις.

Το παιδί αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Πρόνοια Ηρακλείου, απέναντι από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Δεν έχει ούτε χρήματα ούτε κινητό καθώς του τα έκλεψαν όλα. Έχει γίνει καταγγελία στην αστυνομία και οι δράστες έχουν πάει αυτόφωρο.

Ωστόσο αυτή την στιγμή χρειάζεται άμεσα επέμβαση στο μάτι που, όπως λέει ο ίδιος, δεν του κάνουν καθώς είναι ανασφάλιστος και ο ιδιώτης γιατρός του ζητάει 40 ευρώ.

Ο Ιωάννης βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης του ΟΚΑΝΑ. Σας παρακαλούμε κάποιος/α φίλος/η από το Ηράκλειο να πάει να βοηθήσει! Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και δεν ξέρουμε αν μπορεί καν να συνεννοηθεί με τους γιατρούς! Θεωρούμε απαράδεκτο να μην τον περιθάλπουν για 40 ευρώ!

Αναζητήστε τον στο τηλέφωνο της πρόνοιας 2813409530

Επιπλέον χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη.

Κάνουμε την ανάρτηση αυτή με την δική του συγκατάθεση και έκκληση για βοήθεια, με κάθε επιφύλαξη για την περιγραφή όλων των παραπάνω, καθώς μιλήσαμε μαζί του ενώ είναι ακόμα σε άσχημη κατάσταση. Οι φωτογραφίες ωστόσο μιλάνε μόνες τους!

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...