Stress clinic: Ειδικοί απαντούν για τη διαχείριση του στρες σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα άνω των 50 ετών

Συνδυασμός βιολογικών, ψυχολογικών και κοινωνικών παραγόντων συχνά οδηγεί στην εμφάνιση του στρες που μπορεί να έχει σωματικές και ψυχολογικές εκδηλώσεις.

Εμπειρίες αποκλεισμού και διακρίσεων που έχουν συμβεί ή συνεχίζουν να υφίστανται στη ζωή ενός ΛΟΑΤΚΙ + ατόμου, συχνά λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχική και σωματική του υγεία, δυσχεραίνοντας την καθημερινότητα. Ακόμη, οι αλλαγές σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο που έρχονται όσο μεγαλώνει κανείς, απαιτούν από το άτομο να αναζητήσει διαθέσιμους πόρους τόσο στον ίδιο του τον εαυτό όσο και στους άλλους γύρω του για να μπορέσει να προσαρμοστεί.

Μέσα από το συγκεκριμένο εργαστήρι επιχειρούμε να εντοπίσουμε τις αιτίες που μας δημιουργούν στρες, με ποιον τρόπο ο καθένας το βιώνει, πότε χρειάζεται να απευθυνθούμε σε ειδικό και πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε.

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του pride week.

H σελίδα της εκδήλωσης στο facebook εδώ

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 άτομα

Ημερομηνία: 6/6/2017 Ώρα: 18.00 – 21.00

Χώρος: Θετική Φωνή, Αγ. Αναργύρων 13, Αθήνα

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα άνω των 50 ετών.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη με απαραίτητη επιβεβαίωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω προσωπικού μηνύματος στις σελίδες της ομάδας, επίσης στο τηλέφωνο: 6973355124 ή στο mail [email protected]

Υπεύθυνος Proud Seniors Greece: Γιάννος Κανελλόπουλος

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...