Μια απίστευτη ιστορία λεσβιακής αγάπης

Η αγάπη έκανε δυο λεσβίες να ταξίδεψουν μόνες με ένα πλοίο, από την Τουρκία έως τον Καναδά, για να καταφέρουν να ζήσουν μαζί. Πρόκειται για την συγκλονιστική ιστορία αγάπης της Elena και της Meg!

Η Elena ζούσε στο Ivanovo της Ρωσίας με τους γονείς της, οι οποίοι την πίεζαν να ντύνεται ετεροκανονικά μέχρι τα είκοσί της, όταν και της επέβαλαν να κάνει σχέση με αγόρι. Εκείνη όμως γνώρισε στο ίντερνετ την Meg από τον Καναδά, και εντυπωσιάστηκε. Οι δυο τους συμφώνησαν να βρεθούν στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Οι μέρες πέρασαν και μητέρα της Elena τηλεφωνούσε επίμονα. Ήρθε μάλιστα στο Κίεβο μαζί και με τον πατέρα της. Οι δυο τους επιτέθηκαν στις ερωτευμένες γυναίκες. Συνελήφθηκαν και οι τέσσερις και οι γονείς εκδιώχθηκαν από την Ουκρανία. Η μητέρα της Elena όμως πρόλαβε να της αρπάξει το διαβατήριο.

Η Elena έβαλε έναν φίλο της στην Ρωσία να πάρει πίσω το διαβατήριο. Συναντήθηκαν στην Οδησσό της Τουρκίας για να της το δώσει. Η δε Meg έβαλε υποθήκη το σπίτι της στον Καναδά για να αγοράσει ένα πλοίο και η Elena έκανε μαθήματα οδήγησης πλοίου. Το πλοίο αυτό έμελλε να γίνει το “πλοίο της αγάπης” τους, καθώς με αυτό κατάφεραν να πλεύσουν από την Τουρκία ως τον Καναδά. Κατάφεραν να επιβιώσουν μάλιστα και από τυφώνα στον Ατλαντικό.

Το περιπετειώδες ταξίδι τους διήρκεσε δέκα μήνες. Όταν έφτασαν στον Καναδά δεν τους περιμένε κανένα άτομο, όπως λένε οι δύο γυναίκες. Ήταν Απρίλης του 2007. Όμως είχαν καταφέρει να είναι μαζί!

Από τότε ζουν μαζί μέσα στο πλοίο αυτό, ενώ η Elena κυκλοφόρησε κι ένα βιβλίο με την κινηματογραφική ιστορία τους με τίτλο “Μιλώντας στο φεγγάρι”...

Πηγή gaystarnews

Μετάφραση Jason - ΑντιΓόνη

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...