Ομάδα ψυχοθεραπείας

Ομάδα ψυχοθεραπείας ετοιμάζεται να ξεκινήσει για να σε βοηθήσει να αισθανθείς καλύτερα για τη ζωή σου και να γνωρίσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, προβλήματα και θέματα LGBT.

Μέσα από δημιουργικές συναντήσεις, εκμυστηρεύσεις και πάντα με την καθοδήγηση ειδικού θεραπευτή η ομάδα θα έρθει σε επαφή με θέματα που απασχολούν τον καθένα μας, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς το gay/bi/transgender στοιχείο, λειτουργώντας πάντα με εχεμύθεια για ότι συμβαίνει στις συναντήσεις.

Ο αριθμός θα είναι περιορισμένος και οι συναντήσεις θα διαρκέσουν για κάποιους μήνες, από μια φορά την εβδομάδα, απογευματινή ώρα.
Πριν δημιουργηθεί η ομάδα θα πραγματοποιηθούν από 2 ατομικές συναντήσεις με τον καθένα ξεχωριστά ώστε να γνωρίσουμε τα μέλη και να επιτύχουμε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό μελών.

Το κόστος κάθε συνεδρίας θα είναι 45 ευρώ και είναι απαραίτητη η απόλυτη εχεμύθεια από όλα τα μέλη.

Η ώρα και η μέρα συνάντησης θα είναι πάντα σταθερή και αμετάβλητη. Είναι πολύ σημαντικό τα μέλη της ομάδας για το διάστημα των συνεδρίων να δεσμευτούν και να μην απουσιάζουν παρά μόνο αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη.
 
Άτομα που αισθάνονται ότι θα τους βοηθούσε πολύ η ομαδική θεραπεία και νιώθουν την ανάγκη να ανήκουν κάπου, άτομα που θέλουν να ανεβάσουν το ηθικό τους και την αυτοπεποίθηση τους, άτομα που αισθάνονται ότι η κοινωνία, η οικογένεια δεν τους καταλαβαίνει, άτομα που νιώθουν ότι η σεξουαλική τους ταυτότητα δεν συμβαδίζει με το σώμα τους η με τους γύρω, άτομα που απλά θέλουν να κάνουν κάτι καλό για τον εαυτό τους αφιερώνοντας 1 ώρα την εβδομάδα για αυτόν είναι ευπρόσδεκτα να στείλουν ένα email  στην παρακάτω ταχυδρομική διεύθυνση- [email protected]   
 
Σας περιμένω!
 
Natalie Sampas
Master of Science in Developmental Psychology
Sussex University, UK
Trained Play Therapist

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...