Επώνυμη καταγγελία για ομοφοβικό Γιατρό, Επιμελητή Β στο ΕΣΥ

Επικοινώνησε με το Lesbian.gr ο αναγνώστης μας, κ. Χρήστος Τσέγκος, και μας μίλησε για την εμπειρία του για ομοφοβικό περιστατικό στο ΕΣΥ. 

Το περιστατικό περιγράφει σε δημόσια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, αναφέροντας το όνομα του ομοφοβικού γιατρού και ζητώντας συμβουλές για το πως πρέπει να αντιδράσει στην συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

(Όνομα γιατρού). Αυτός λοιπόν ο επιστήμονας υποστηρίζει οτι η ομοφυλοφιλία είναι διαστροφή και μάλιστα επικαλέστηκε όλα τα ψυχιατρικά βιβλία υποστηρίζοντας οτι επιβεβαιώνουν την διαστροφή κ την ψυχασθένεια. Όταν λοιπόν είπα την δική μου άποψη, που ηταν αντίθετη με αυτή του γιατρού, γιατί ξεχνάει ότι απο το 1973 όλοι οι γιατροί αποφασισαν οτι δεν ειναι ψυχασθένεια, αυτο ομως που δεν πίστευα οτι θα κανει ηταν: οταν του είπα οτι για γιατρός επιμελητής β του ΕΣΥ ειναι επικίνδυνος γιατί υπάρχουν παιδάκια που αυτοκτονούν για την μη αποδοχή τους απο την οικογένεια την κοινωνία, τοτε του είπα οτι θα τον αναφέρω στον #Ιατρικό #Σύλλογο #Αθηνων άρχισε φραστική ρατσιστική επίθεση όπως "θα μου κλάσεις τα αρχιδια". Όπως καταλαβαινεται δεν σεβάστηκε ούτε τον ιατρικό σύλλογο έλεγε κι αλλα "κονσιτα" ... Καταλαβαινεται οταν υπάρχει ρητορική μίσους από εναν επιστήμονα σε ενα τόσο ευαίσθητο θέμα τι να του απαντήσει κανείς? ??

Ήθελα να δημοσιευτεί το όνομα του Γιατρού για να σταματήσει επιστημονας ανθρωπος να φέρνετε με ρατσισμό κ μίσος. Τότε οι ανθρωποι που είναι αγράμματοι τι πρέπει να πουν ?

Θα ήθελα φιλοι κ φίλες τα σχόλια σας για την άποψη του συγκεκριμένου γιατρού κ οποίος θέλει ας κάνει κοινοποίηση για να σταματήσουμε τον ρατσισμό κ το Bulling. ...

Θα ήθελα την άποψη σας οποία κ αν είναι αυτή κ να ευαισθητοποιούν ομάδες ανθρώπων κατα του ρατσισμού του χρώματος, του φύλου , των αναπήρων

Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί !!!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...