African Fest 2017 στην οδό Ελπίδος

Μια πρόταση από το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος έρχεται να δροσίσει το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιουλίου, και να δώσει στις/ους πολίτες της Αθήνας την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τα πιο γνωστά καλοκαιρινά αφρικανικά ποτά.
Σε συνεργασία με την οργάνωση Inter Alia, το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών και το Victoria Square Project, το Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος σάας προσκαλεί να γνωρίσετε την δράση των οργανώσεών μας και να πιείτε ένα δροσερό ποτό χωρίς αλκοόλ, με συνοδεία αφρικανικού χορού και μουσικής.
Με αφορμή το πρόγραμμα “Grapes of Wrath” που διοργανώνει και υλοποιεί η οργάνωση Inter Alia σε συνεργασία με οργανώσεις από τη Σενεγάλη, την Κένυα, την Γκάνα και την Ιταλία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και βρίσκουμε τον κοινό μας στόχο. Ελπίζουμε να συμμετάσχουν όλες και όλοι, Ελληνίδες και Έλληνες, ξένες και ξένοι, μετανάστριες και μετανάστες, ντόπιες και ντόπιοι.

• Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών: Δίκτυο 40 μεταναστευτικών οργανώσεων και κοινοτήτων που έχει ως κύριο στόχο την συμβολή στην διαδικασία ένταξης των μεταναστών στην Ελληνική κοινωνία, ενισχύοντας την εμπλοκή των ίδιων των μεταναστών και τη συλλογική και ατομική τους ευθύνη.
• Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος: Δίκτυο Αφρικανικών κοινοτήτων και οργανώσεων
• Inter Alia: Η Inter Alia είναι ένας οργανισμός της κοινωνίας των πολιτών που λειτουργεί ως δεξαμενή σκέψης, με έδρα της στην Ελλάδα την Αθήνα. Από το 2013, έχει διαχειριστεί πληθώρα σχεδίων δράσης γύρω από τις θεματικές της εκπαίδευσης, της έρευνας, της ανάπτυξης δεξιοτήτων και της διαμόρφωσης μνήμης. Αποστολή της Inter Alia είναι να ενισχύσει την ικανότητα και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στην Ευρώπη σχετικά με τα διαθέσιμα κανάλια δράσης, συμμετοχής και διαμόρφωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Με την υποστήριξη του Δίκτυο Πολιτισμού - Δήμος Αθηναίων, Athens Culture Net

Περισσότερες πληροφορίες:
Inter Alia- Boyka Boneva, 6981231669, [email protected]
Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών - Αφρικανικό Δίκτυο Ελλάδος- Samsideen Iddrisu, 6986600661Δωρεάν είσοδος

Η σελίδα της εκδήλωσης στο facebook

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...