Cara Delevingne: οι straight φίλοι μου σκέφτονται λιγάκι παλιακά

Η βρετανίδα ηθοποιός και μοντέλο Cara Delevingne, μίλησε για την σεξουαλικότητά της, άλλη μια φορά, δίνοντας το παράδειγμα στους 40 εκατ. followers της στο instagram που είναι κυρίως νέα παιδιά. Στους ακολούθους της μάλιστα αναφέρθηκε λέγοντας "Ξέρω 13χρονα και 15χρονα κορίτσια που είναι του τύπου "Δεν ξέρω αν μου αρέσουν τα αγόρια ή τα κορίτσια ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει". Είμαι πολύ χαρούμενη που πλέον μιλάμε για τη σεξουαλικότητα πιο ανοιχτά και εύκολα". 

Παράλληλα, η διάσημη bisexual σημείωσε ότι "Πολλοί φίλοι που έχω και είναι straight σκέφτονται λιγάκι παλιακά. Είναι του τύπου "οπότε είσαι gay, σωστά; Δεν το καταλαβαίνουν. Αν πω ότι μου αρέσει ένας άντρας, μου απαντούν "μα είσαι gay". Όλος αυτός ο τρόπος σκέψης είναι χαζός. Φανταστείτε να παντρευτώ άντρα. Οι άνθρωποι θα λένε ότι λέω ψέμματα. Είναι τόσο λάθος αυτό". 

Όλα τα παραπάνω δημοσιεύτηκαν σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour.

Η Delevingne παραδέχθηκε για πρώτη φορά τη σεξουαλικότητά της στην ηλικία των 22 και πρόσφατα έβγαινε με τη μουσικό Annie Clark. Σε rap battle με τους James Corden και Dave Franco, αστειεύτηκε λέγοντας, "έχω πάει με πιο καυτά κορίτσια απ' όσα έχετε πάει και οι δύο μαζί".

Η Cara Delevingne προέχεται από μία αριστοκρατική βρετανική οικογένεια και μάλιστα η γιαγιά της ήταν στον στενό κύκλο της Πριγκίπισσας Μαργαρίτα. Φυσικά αυτό δεν την εμποδίζει να μιλάει για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις και την έλξη της σε άντρες και γυναίκες.

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...