O Jay Z αποκαλύπτει πως η μητέρα του είναι λεσβία με ένα τραγούδι του

«Η μαμά είχε τέσσερα παιδιά αλλά είναι λεσβία.Έπρεπε να προσποιείται τόσον καιρό πως είναι ηθοποιός» (Mama had four kids but she's a lesbian / Had to pretend so long, that she's a thespian) τραγουδά ο Jay Z στο κομμάτι Smile, που περιλαμβάνεται στον νέο του άλμπουμ 4:44.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέσα από τους συγκεκριμένους στίχους ο διάσημος ράπερ ουσιαστικά αποκαλύπτει πως η μητέρα του, Gloria Carter, είναι λεσβία. Ο Jay Z έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοικτά για το πώς η απουσία του πατέρα του είχε ως αποτέλεσμα να περάσει μια πολύ προβληματική εφηβεία, κάτι που επιβεβαιώνουν και επόμενοι στίχοι του τραγουδιού. «Δεν έχει σημασία για μένα αν είναι αυτός ή αυτή/ το μόνο που θέλω είναι να σε δω να χαμογελάς μέσα από όλο το μίσος» (Don't matter to me if it's a him or her / I just want to see you smile through all the hate), ακούγεται να λέει στο τραγούδι.
Όλα τα στοιχεία συγκλίνουν στην άποψη πως πίσω από το τραγούδι κρύβεται η κίνηση του Jay Z να επιβεβαιώσει την έντονη φημολογία σχετικά με την σεξουαλικότητα της μητέρας του. Στους στίχους εξηγεί επίσης το πώς η ίδια στράφηκε στα ναρκωτικά για να διαχειριστεί το στίγμα. Το τραγούδι Smile ξεκινά με ένα απόσπασμα του Stevie Wonder και κλείνει με ένα ποίημα της ίδιας της Gloria, που ακούγεται να λέει: «Ο κόσμος αλλάζει και λένε πως είναι η ώρα για ελευθερία/ Αλλά ζεις με τον φόβο του να είσαι απλώς εγώ» (The world is changing and they say it's time to be free / But you live with the fear of just being me).
Ο Jay Z υπήρξε από τους πρώτους διάσημους μουσικούς της hip-hop που μίλησε ανοικτά υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.
Πηγή LIFO
TagsJay Z
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...