Αγαπητέ κύριε Μπους, (2004)

Αγαπητέ κύριε Μπους, άκουσα πρόσφατα ότι για πολλά χρόνια είχατε μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ και με την κοκαΐνη, έτυχε να δω ολόκληρο αφιέρωμα για τις εξαρτήσεις σας και πραγματικά συγκινήθηκα όχι γιατί καταφέρατε να απεξαρτηθείτε αλλά γιατί δυστυχώς από τότε που το ξεπεράσατε και σταματήσατε να ρουφάτε αλκοόλ και κόκα, ρουφάτε το αίμα του κόσμου, που μπορεί να είναι καλύτερο για την δικιά σας υγεία αλλά πολύ επικίνδυνο για την υγεία του πλανήτη ολόκληρου.

Αγαπητέ κύριε Μπους, φαντάζομαι ότι γνωρίζετε ότι με την επανεκλογή σας θα χρειαστείτε να μοιράσετε δισεκατομμύρια ισχυρά αντικαταθλιπτικά χάπια σε ολόκληρο τον κόσμο, η δυστυχία μας που θα παραμείνετε στο Λευκό Οίκο για τα επόμενα 4 χρόνια, μας έχει ρίξει σε βαριά μορφής κατάθλιψη που πολύ φοβάμαι για τάγματα μαζικής αυτοκτονίας έξω από το σπίτι σας και τελικά ο Λευκός Οίκος θα μετονομαστεί σε Αιματοβαμμένο Οίκο (πράγμα που ξέρω ότι πολύ πιθανόν να σας χαροποιήσει).

Αγαπητέ κύριε Μπους, είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι και ο ίδιος θα απορείτε πως και επανεκλεγήκατε αλλά γνωρίζω ότι η ισχυρή σας θρησκευτική πίστη, σας επιτρέπει να πιστεύετε στα θαύματα. Δυστυχώς θα πρέπει να σας στεναχωρήσω αποκαλύπτοντας σας ότι το θαύμα δεν ήταν η επανεκλογή σας αλλά η απίστευτη μαζική αποβλάκωση των Αμερικανών. Θα με ρωτήσετε εύλογα ποια είναι η διαφορά. Η διαφορά είναι ότι ο Θεός δεν έπραξε με γνώμονα το όφελος σας αλλά την τιμωρία μας (που τυγχάνει να είναι το όφελος σας).

Αγαπητέ κύριε Μπους, είμαι επίσης πεπεισμένη ότι δεν παραπλανήστε από τις συγχαρητήριες δηλώσεις των αρχηγών των υπολοίπων κρατών του κόσμου και ότι γνωρίζετε την πικρία τους για την επανεκλογή σας αλλά αμφιβάλω εάν αντιλαμβάνεστε ότι ακόμα και ο Άγγλος, Ρώσος και Ιταλός πρόεδρος που τους θεωρείτε πραγματικούς και αποδεδειγμένα έμπρακτα φίλους σας, θα ευχόντουσαν περισσότερο από την σύλληψη του Μπιλ Λάντεν να ήσασταν εσείς νεκρός για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αντέχουν άλλο την πίεση να πρέπει για ακόμα 4 ολόκληρα χρόνια να συνεχίσουν να υπερασπίζονται την παράλογη πολιτική σας.

Αγαπητέ κύριε Μπους, με την χαρμόσυνη είδηση της επανεκλογής σας ένα γκέι ζευγάρι Αμερικάνων φίλων μου, μου έστειλε email που έγραφε ότι τώρα πλέον πιο πιθανό είναι να παντρευτούν στο Ιράκ παρά στις Ηνωμένες Πολιτείες και συμπλήρωσαν ότι αν μέχρι πρότινος ήτανε ο γάμος το όνειρο ζωής τους, τώρα φοβούνται ότι θα αποτελέσει όνειρο θερινής νυκτός ή ακόμα και περήφανη ύπαρξη τους, όσο εσείς κυβερνάτε.

Αγαπητέ κύριε Μπους, έχω βάσιμες υποψίες ότι ο φίλος σας και αντιπρόεδρος κύριος Τσένι ψήφισε κρυφά τον αντίπαλο σας κύριο Κέρι, γιατί, ναι μεν είναι ρεπουμπλικάνος, αλλά από έγκυρες πηγές γνωρίζω ότι ήθελε σύντομα να αποκαταστήσει την ομοφυλόφιλη κόρη του και να την δει νυφούλα.

Αγαπητέ κύριε Μπους, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για την επανεκλογή σας οι ομοφυλόφιλοι συζητάνε την ακύρωση του προγραμματισμένου ετήσιου gay parade και στην θέση του προτείνουν να πραγματοποιηθούν πένθιμες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την χώρα με αναπαραστάσεις κηδειών και φέρετρων σαν ένδειξη της μελλοντικής θέσης που θα βρεθούν οι οροθετικοί και οι ομοφυλόφιλοι της χώρας σας στα επόμενα 4 χρόνια της θητεία σας.

Αγαπητέ κύριε Μπους, πάνε χρόνια που είχα να δω περήφανους αγκυλωτούς σταυρούς να διαδηλώνουν στους δρόμους της πόλης μου, ήξερα ότι με την επανεκλογή σας θα ζήσω ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις από αυτές της ευρωπαϊκής νίκης της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με τις τόσες ελληνικές σημαίες κρεμασμένες σχεδόν παντού στην πόλη μου. Σας ευχαριστώ όχι μόνο που βοηθήσατε να προστεθούν δίπλα στις ελληνικές σημαίες μας οι αγκυλωτοί σταυροί αλλά σας στέλνω τις θερμότερες ευχαριστίες μου που βοηθήσατε την γιαγιά μου να πάθει σύντομα εγκεφαλικό αφού νόμισε ότι μπήκαν πάλι οι Γερμανοί στην χώρα μας και πήραν την Μακεδονία.

Αγαπητέ κύριε Μπους, στα κεφάλια μας ακούμε ήδη τις βόμβες που ετοιμάζεστε να ρίξετε, λέτε αυτό να είναι η παρενέργεια από τα μολυσμένα Ολλανδικά γάλατα που έχουμε πιει; Γιατί παρόλο που γνωρίζουμε ότι ακόμα δεν έχετε ξεκινήσει τα «καινούργια» σας εγχειρήματα έχουμε την έντονη αίσθηση ότι πριν μας βρει ο καρκίνος θα μας βρούνε τα όπλα σας.

Aγαπητή κυρία Μπους, εάν χαρήκατε με την νίκη του συζύγου σας και εάν πιστεύετε ότι ο σύζυγος σας είναι άξιος να κυβερνά έναν πλανήτη ολόκληρο τότε καλύτερα είναι να στείλετε κάποιον Κολόμβο να ανακαλύψει αυτόν τον πλανήτη γιατί εμείς στον πλανήτη Γη δεν τον θεωρούμε άξιο ούτε να τον κυβερνήσει και ούτε κανένας μας συμμερίζεται την χαρά σας.

Αγαπητή κυρία Μπους, πρέπει να ομολογήσω, χωρίς να θέλω να το πάρετε προσωπικά, ότι η Μάμα Τ (Τερέσα Κέρι) είναι καλύτερη από εσάς, όχι γιατί βρίζει περισσότερο, ούτε γιατί κάλεσε προεκλογικά τις Γκέι Αμερικανικές Οργανώσεις για να τους δηλώσει την υποστήριξη της, αλλά γιατί αυτήν δεν θα την φάμε στην μάπα όπως εσάς.

Αγαπητοί κύριε και κυρία Μπους, το μόνο παρηγορητικό στην επανεκλογή σας είναι ότι αυτή θα είναι και η τελευταία σας αφού κάποιοι σοφοί κατοχύρωσαν την μη δυνατή διαμονή τριών 4ετιών στο Λευκό Οίκο και αυτή είναι η μόνη ελπίδα που μας κρατάει ακόμα ζωντανούς και γράφουμε χαριτολογώντας.

Και τέλος και σοβαρά να προσθέσω:

Αγαπητέ Κόσμε που ψήφισες τον κύριο Μπους, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθεια σας, να μας βγάλετε από το αδιέξοδο να ψάχνουμε τι φταίει και o κόσμος πάει στραβά, θέλω όμως να σας επισημάνω ότι την επόμενη φορά που θα δείτε τους πύργους σας να πέφτουν μην περιμένετε την συμπόνια του κόσμου.

Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...