O Álvaro και η Carmen μας λένε για τους διαφορετικούς τύπους οικογενειών (βίντεο)

Ο Álvaro, 4 χρονών, και η Carmen, μόλις 2 χρονών, είναι δύο ευτυχισμένα και πολύ χαριτωμένα παιδιά που ζουν με τους δύο τους μπαμπάδες στην Βαλένθια της Ισπανίας. Ταξιδεύουν, όμως, συχνά στην Florina της Αμερικής για να επισκευτούν την γιαγιά και το παππού τους!

Οι μπαμπάδες τους, ο Bud από το New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών, και ο Manuel από την Ισπανία, παντρεύτηκαν το 2013. Έναν χρόνο μετά απέκτησαν τον μικρό Álvaro μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ το 2015, με τον ίδο τρόπο, απέκτησαν και την Carmen, ολοκληρώνοντας την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν να έχουν.

Συχνά ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο στο facebook, instagram και youtube με σκηνές από την όμορφη καθημερινότητά τους αλλά και θετικά μυνήματα σε όλο τον κόσμο. Μην παραλείψετε να τους ακολουθήσετε αν θέλετε να λιώνετε από γλύκα καθημερινά!

Στο τελευταίο τους βίντεο, όπου για άλλη μια φορά την παράσταση κλέβουν τα δύο παιδιά, οι μικροί πρωταγωνιστές μας μιλάνε για την οικογένειά τους και μας μαθαίνουν τους διαφορετικούς τύπους οικογενειών! Θα τα λατρέψετε!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...