The Bold Type: Μια λεσβία μουσουλμάνα ερωτεύεται μια queer, μαύρη γυναίκα σε νέα αμερικανική σειρά

The Bold Type είναι η νέα σειρά του Freefrom TV, με το πρώτο επεισόδιο, το οποίο μεταδόθηκε την 1η Ιουλίου 2017, να ενθουσιάζει το lgbt κοινό! Και δικαίως, αφού το κύριο στόρυ της σειράς αφορά μια λεσβία μουσουλμάνα, που φορά πάντα hijab, να ερωτεύεται μια queer, μαύρη γυναίκα.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την ζωή της αρχισυντάκριας του γνωστού περιοδικού Cosmopolitan, Joanna Coles. Έτσι παρακολουθούμε μια ομάδα γυναικών που εργάζονται σε ένα μεγάλο, φεμινιστικό περιοδικό της Νέας Υόρκης. Μια από αυτές, η Kat Edison, συνειδητοποιεί σταδιακά ότι έλκεται από γυναίκες, ενώ μέχρι τότε έκανε την ζωή μιας ετερόφυλης γυναίκας.

Η γυναίκα που την βοηθά να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό της είναι μια υπερήφανη, λεσβία, μουσουλμάνα, καλλιτέχνης, η Adena El-Amin. Ο ανατρεπτικός αυτός χαρακτήρας, που ερμηνεύει η ηθοποιός Nikohl Boosheri, μιλάει ανοιχτά για τον λόγο που προσεύχεται και φοράει το μουσουλμανικό κάλυμα κεφαλής.

Καθώς η λεσβιακή εκπροσώπηση στην lgbt ορατότητα, διεθνώς, είναι εξαιρετικά λιγοστή και αδικημένη, μια μουσουλμάνα λεσβία, η οποία μάλιστα υπερηφανεύεται για την θρησκεία της και ερωτεύεται μια άλλη μαύρη γυναίκα, προκαλεί εντύπωση και ενθουσιασμό στο lgbt κοινό. Ωστόσο αναμένεται με μεγάλη περιέργεια να τεθεί το θέμα κατά πόσο το Ισλάμ θα θέσει όρους και περιορισμούς στον τηλεοπτικό αυτό χαρακτήρα, την στιγμή που θα κληθεί να εκφράσει τον αισθησιασμό του.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς, το οποίο ήδη μεταδώθηκε, παρακολουθούμε την Kat να συλλαμβάνεται, καθώς επιτέθηκε σε έναν άντρα που έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο στην Adena. Μετά την αποφυλάκιση της γυναίκας, έχουμε την σύνδεση των δύο γυναικών και το πρώτο τους, παθιασμένο, λεσβιακό φιλί! Δείτε το!

Ωστόσο, οι ένθερμοι οπαδοί της σειράς, που κατακλύζουν ήδη μέ σχόλια το instagram, ζητάνε από την σεναριογράφο Sarah Watson να μην "σκοτώσει" τις δύο αυτές λεσβίες, καθώς τα δύο τελευταία χρόνια 62 λεσβιακοί χαρακτήρες έχουν πεθάνει η σκοτωθεί στην Αμερικανική τηλεόραση!

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...