Γράμμα Διαμαρτυρίας και Αγανάκτησης για το Ε.Ρ.Σ. part I

Είναι ελεεινό , είναι απάνθρωπο είναι αντισυνταγματικό, είναι τραγική αδικία, είναι αισχρό, είναι απαράδεκτο το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο της χώρας μας να κλείνει τα μάτια στα ρατσιστικά σχόλια του Κύριου Κούγια και των χιλιάδων Κούγια, να επιτρέπει τις πλέον ρατσιστικές δηλώσεις του τύπου «οι ομοφυλόφιλοι είναι ανήθικοι, είναι μιάσματα.», να επιτρέπει σε όλο το μήκος και το πλάτος των ραδιοτηλεοπτικών κυμμάτων της χώρας, προσβολές και σχόλια που συνηγορούν στον εξευτελισμό κάποιων κοινωνικών ομάδων, να υπάγεται των αποκλειστικών δραστηριοτήτων  επιβολής κυρώσεων στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της χώρα που καθημερινά μας βομβαρδίζουν με τα σεξιστικότερα, ρατσιστικότερα των σχολίων και να περιορίζει το έργο του στο να παίρνει καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος ομάδων που δέχονται διακρίσεις, όπως είναι οι ομοφυλόφιλοι.

Είναι παράνομο να καταδικάζει εκπομπές μόνο και μόνο επειδή είναι για ομοφυλόφιλους και να παραβλέπει τα χιλιάδες των εκπομπών και δημοσιευμάτων που προσβάλουν το ανθρώπινο είδος γενικότερα. Είναι αδιανόητο να μιλάει και να επιβάλει κυρώσεις προσπαθώντας δήθεν να κρατήσει την ποιοτική στάθμη που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοτηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας, ενώ ουσιαστικά προάγει μια πολιτική ρατσισμού, ομοφοβίας και διακρίσεων.

Προκαλεί τραγική αγανάκτηση η αποδεδειγμένη μεροληπτικότητα του ΕΣΡ εις βάρος των ομοφυλόφιλων.

Να παραιτηθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΕΣΡ γιατί αυτός αποτελεί παραφωνία σε μια χώρα που προχωράει μπροστά και θέλει να σέβεται τους πολίτες της. Να παραιτηθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΕΣΡ  γιατί αποτελεί προσβολή η ύπαρξη του σε αυτό το πόστο, προσβολή για την χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσβολή για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για ίσα δικαιώματα, για την ελευθερία του λόγου και είμαστε ενάντια στις διακρίσεις.

Να παραιτηθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΕΣΡ όπως παραιτήθηκε ο Μπουτιλιόνε, να εξοστρακιστεί από το πόστο του ως ακατάλληλος και προάγω διακρίσεις εις βάρος κοινωνικών ομάδων, να εξοστρακιστεί ως υπεύθυνος εκτελεστής αποφάσεων αντίθετων στο πνεύμα του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

Να θεωρηθεί ιστορικό παράδειγμα προς αποφυγήν στα μαθητικά βιβλία για τις μετέπειτα γενεές των ευρωπαίων πολιτών και να κρεμαστεί εικονικά αλλά παραδειγματικά έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ως προδότης των Ευρωπαϊκών αξιών της ίσης μεταχείρισης των πολιτών!

Με μεγάλη αγανάκτηση,
Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...