Έρχεται το 11ο Outview Film Festival στις 19 - 25 Οκτωβρίου 2017

Ανακοινώθηκαν χθες από την διοργάνωση του queer κινηματογραφικού φεστιβάλ της Αθήνας οι ημερομηνίας της 11ης διοργάνωσης.

Το αγαπημένο Outview Film Festival έρχεται φθινοπωρινό φέτος, μεταξύ τις 19 και 25 Οκτωβρίου 2017!

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Είναι πολλές οι χρονιές που σκεφτόμασταν να μεταφέρουμε το Outview Film Festival σε πιο φθινοπωρινή σεζόν. Ο καιρός στην Ελλάδα είναι απρόσμενος και πολύ συχνά οι ψηλές θερμοκρασίες ξεκινάνε από πολύ νωρίς, οι κλειστές αίθουσες και ειδικά τις απογευματινές ώρες δεν ήταν και πολύ θελκτικές. Ένα όμως φεστιβάλ που σέβεται τον εαυτό του και καταφέρνει να είναι ανταγωνιστικό με τα αντίστοιχα του εξωτερικού, επιβάλλεται να κρατήσει τις παράλληλες προβολές από νωρίς το απόγευμα. Έτσι η μόνη λύση ήταν να μεταφερθούμε σε πιο δροσερή περίοδο.

Έτσι αποφασίσαμε ότι εφόσον έκλεισε με τεράστια επιτυχία τα 10 χρόνια ύπαρξης του και πάντα με γνώμονα πως θα ευχαριστήσει το κοινό του ακόμα περισσότερο, να κάνουμε μια ακόμα καινούργια αρχή.

Φθινόπωρο λοιπόν του 2017 και συγκεκριμένα 19-25 Οκτωβρίου ανοίγουμε τις μεγάλες οθόνες και σας φέρνουμε όπως κάθε χρονιά Παγκόσμιες, Ευρωπαϊκές και Πανελλαδικές κινηματογραφικές πρεμιέρες, επώνυμους καλεσμένους, πολλά events και workshops και φυσικά την Απονομή των Βραβείων".

Μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι για τις εκδηλώσεις και το πρόγραμμα του φεστιβάλ που αναμένεται, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης και στην σελίδα της στο facebook!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...