Σοφία Βούλτεψη: O Καμμένος θα αλλάξει μέχρι και το φύλο του για να παραμείνει στην εξουσία!

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Βουλευτής Β' Αθηνών Αθανάσιος Θεμιστοκλή Παπαχριστόπουλος, μόλις δήλωσε στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαοσύνης της Βουλής για το σχέδιο νόμου για την Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου, ότι το κόμμα του θα ψηφίσει επί της αρχής το Νομοσχέδιο, ενώ ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι είναι αντίθετος και εκείνος προσωπικά αλλά και το κόμμα του κατά της παιδοθεσίας (ο όρος που χρησιμοποίησε ήταν "υιοθεσία") από ομόφυλα ζευγάρια, κάτι που δεν τίθεται με το παρόν νομοσχέδιο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη που πριν είχαν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, καθώς, μέχρι τώρα περίμεναν να μην ψηφιστεί και από τον Κυβερνητικό Εταίρο (ΑΝ.ΕΛ.), στόχευαν να δημιουργήσουν ρήγμα στην Κυβέρνηση, παρ' όλες τις δεσμεύσεις του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα μέσα στο καλοκαίρι!

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Νέα Δημοκρατία και η Δημοκρατική Συμπαράταξη "αναγκάζονται" να αλλάξουν θέση και να δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις... Ωστόσο στην αίθουσα δημιουργήθηκε, προς στιγμή, ένταση με την Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη να φωνάζει "ο Καμμένος θα αλλάξει μέχρι και φύλο για να παραμείνει στην εξουσία" ενώ ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι να την διορθώνει με ένα "ο σωστός όρος είναι διόρθωση φύλου"! Ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής συμπλήρωσε "Αστην, φωνάζει γιατί τώρα αναγκάζονται να το ψηφίσουν".

Δυστυχώς, τα δικαιώματα των τρανς ατόμων έχουν γίνει "παιχνίδι" πολιτικό για όλα τα κόμματα της Βουλής και η ψήφιση του νομοσχεδίου "μπαλάκι"  για τους μικροκομματικούς συσχετισμούς που δεν έχουν καμία σχέση με υπεράσπιση και κατοχύρωση δικαιωμάτων.

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...