Γιατί η Σοφία Βούλτεψη φώναξε φασίστες τους επροσώπους των lgbt οργανώσεων στην Βουλή

Τελικά αποδεικνύεται ότι η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη φιλοδοξεί να αναδειχτεί σε μία από τις πιο ομοφοβικές και τρανσφοβικές φωνές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης!

Γνωστή για τις απόψεις της σχετικά με τα lgbt δικαιώματα και τον ακραίο της λόγο, τόσο όταν ψηφίζονταν το νομοσχέδιο για την επέκταση του Συμφώνου Συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, όταν το γκέι φιλί στα θεωρεία της Βουλής "ξεπέρασε τα όριά της", όσο και για την τρανσφοβική της έκρηξη προχθές, κατά την συζήτηση στην Επιτροπή για το σχέδιο νόμου σχετικά με την "Νομική Αναγνώριση της Ταυτότητας Φύλου", φωνάζοντας ότι "ο Καμμένος θα αλλάξει μέχρι και φύλο για να παραμείνει στην εξουσία", συνεχίζει τα κακοποιητικά και υβριστικά της σχόλια, θυμίζοντας μας ότι οι ακραίες φωνές και η μη ξεκάθαρη θέση της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τα lgbt θέματα, καλά κρατούν, άσχετα από κάθε υπόσχεση που μπορεί να δίνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην lgbt κοινότητα και τις φωτογραφίες με χαμόγελα και αγκαλιές μαζί της...

Συγκεκριμένα, χθες, στην ακρόαση φορέων για σχετικά με το Σ/Ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου, όταν ξεκίνησε την εισήγησή του ο δικηγόρος Χάρης Αποστολόπουλος, εκπροσώπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι εκπρόσωποι των lgbt οργανώσεων βγήκαν έξω από την αίθουσα της Γερουσίας όπου λάμβανε μέρος η διαδικασία.

Δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή και τους βουλευτές της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη και της Σοφία Βούλτεψη, ωστόσο με τα μικρόφωνα κλειστά σε εκείνη, δίχως να ακούγεται καλά τι λέει.

Σύμφωνα με την Άννα Κουρουπού, μέλος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, που βρίσκονταν στην διαδικασία, η Σοφία Βούλτεψη χαρακτήρισε όλους όσους βγήκαν από την αίθουσα "φασίστες". Την αποκάλυψη αυτή έκανε η Άννα Κουρουπού με ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο facebook.

Στην συνέχεια η Μαρίνα Γαλανού, Πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, σημείωσε σχετικά με την αποχώρησή τους ότι "Μας αρκεί κάθε Κυριακή να κακοποιούμαστε επι άμβωνος.Ε οχι και εδω μέσα"! Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε όλη την δευτερολογία της Μαρίνας Γαλανού, όπου αναφέρεται στην αποχώρηση των lgbt ατόμων.

Για το θέμα τοποθετήθηκαν στα social media και άλλοι εκπρόσωποι των lgbt οργανώσεων που παραβρέθηκαν στην διαδικασία.

 

Να σημειώσουμε ότι η Εκκλησία της Ελλάδος προτάθηκε να τοποθετηθεί για το νομοσχέδιο ως φορέας από την Νέα Δημοκρατία και την Χρυσή Αυγή.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...