"Οι έμφυλες διακρίσεις μέσα από τον καθρέφτη της Έβδομης Τέχνης'' - συζήτηση από το Σπούτνικ Festival 2017 (6/10/17)

ο Σπούτνικ Festival 2017 είναι ένα Φεστιβάλ πολιτικής, πολιτισμού και αλληλεγγύης που διοργανώνεται με την πρωτοβουλία του Περιοδικού Σπούτνικ και του Πολυχώρου Σπούτνικ.

Θα πραγματοποιηθεί στις 6 - 7 - 8 Οκτώβρη στο Άλσος Στρατού - Γουδή (πλησίον Μετρό Κατεχάκη) και στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται μια σειρά από συναυλίες, εκδηλώσεις, συζητήσεις, εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικές παραστάσεις, παιδότοπος, βιβλιοπωλείο και πολλά ακόμη.

Τα LGBTQI+ ζητήματα απασχολούν συχνά τη θεματολογία του περιοδικού Σπούτνικ (το οποίο ξεκίνησε ως πρωτοβουλία της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι ευρύτερο από αυτήν), αλλά και τις δράσεις που γίνονται στον Πολυχώρο Σπούτνικ (Κεραμεικού 46 & Μυλλέρου, Μεταξουργείο).

Σε αυτό το πλαίσιο, την Παρασκευή 6 Οκτώβρη και ώρα 19:00 θα φιλοξενηθεί στο Σπούτνικ Festival 2017 μία συζήτηση με τίτλο "Οι έμφυλες διακρίσεις μέσα από τον καθρέφτη της Έβδομης Τέχνης'', όπου θα αναλυθεί ο τρόπος, με τον οποίο παρουσιάζονται και αντιμετωπίζονται τα άτομα στο χώρο του κινηματογράφου, με γνώμονα την ταυτότητα και έκφραση του φύλου τους.

Παρεμβαίνουν:

Μαρία Κατσικαδάκου-Cyber (Director outview film festival)
Ντέπυ Βρετού (Film commissioner, μέλος των WIFT).
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...