Φόλκερ Μπεκ & Joel Le Deroff στο Athens Pride 2008

Βουλευτής της Γερμανικής Βουλής στο Athens Pride

Ο Φόλκερ Μπεκ, ταγός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γκέι ακτιβιστής, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Πρασίνων θα παρελάσει μαζί μας στο Athens Pride το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 18.00 η ώρα. Ο κ. Μπεκ επισκέπτεται την Ελλάδα κατόπιν πρόσκλησης της ΟΛΚΕ και του κόμματος των Πρασίνων Ελλάδας και σε συνεργασία με τον «Ερμή» Γερμανίας, προκειμένου να δηλώσει τη συμπαράστασή του στην ιστορική στιγμή που διανύει αυτή τη στιγμή το LGBT κίνημα στην χώρα μας.

(σημ: ο «Ερμής» είναι η λεσβιακή –γκέι οργάνωση των Ελλήνων κι Ελληνίδων της Γερμανίας με συνεχή στήριξη στα εδώ τεκτενόμενα)

Το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας θα το τιμήσει όχι μόνο ο Φόλκερ Μπεκ, βουλευτής της Γερμανικής Βουλής, αλλά και ο Joel Le Deroff. Ο Joel Le Deroff είναι μέλος του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και ιδρυτικό μέλος του “Rainbow Rose”. Το “Rainbow Rose” είναι το Σοσιαλδημοκρατικό Δίκτυο για LGBT θέματα, του οποίου είναι ιδρυτικό μέλος. Ανήκει επίσης στο επιτελείο της υποψήφιας στις πρόσφατες Γαλλικές εκλογές κ. Σεγκολέν Ρουαγιάλ. O κ. Le Deroff ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα της Ομάδας Σεξουαλικής Ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...