Athens Pride 2008

Athens Pride 2008 Video

Είμασταν πάρα πολλοί φέτος αλλά θα έπρεπε να είμασταν περισσότεροι, απορώ πως ακόμα κάθεστε σπίτια σας και δεν έχετε κατέβει στους δρόμους, έχουμε χιλιάδες λόγους να πλημμυρίσουμε τους δρόμους και να ουρλιάξουμε. Σκεφτόμουνα ότι στην χθεσινή πορεία του Athens Pride θα έπρεπε όλοι, μα όλοι, άπαντες να δώσουμε το παρόν και να φωνάξουμε «είμαστε όλοι πούστηδες τόσο που μας έχετε γαμήσει».

Μόνο οι σεισμοί μας βγάζουν στους δρόμους μαζικά, αυτό περιμένετε; Όταν ούρλιαζε ένας ακόμα ελεεινός στην γνωστή τηλεοπτική ζούγκλα «καλύτερα στην κάσα να δω τον γιο μου παρά να τον γαμάνε  στα τέσσερα» κανένας δεν του θύμισε ότι μας γαμανε όλους στα τέσσερα οι τράπεζες κι οι εφορίες και δεν το ευχαριστιόμαστε κιόλας, τουλάχιστον το γαμήσι στα τέσσερα όταν το έχεις επιλέξει, σου προσφέρει μια ανομολόγητη απόλαυση. Ενώ το γαμησι που τρώμε από παντού χωρίς να το έχουμε επιλέξει μόνο βασανιστήριο μπορεί να είναι, για αυτό έπρεπε να έχετε κατέβει όλοι δίπλα μας στην πορεία. Δεν είμαστε εμείς ανώμαλοι το σύστημα είναι, όπως έλεγε και η ΠΟΕΚ. Το να έδινες το παρόν στην χθεσινή υπέροχη πορεία δεν ήταν μόνο για να υποστηρίξεις εμάς τους πούστηδες και τις λεσβίες ήταν για να πεις φτάνει ποια η ηλιθιότητα και όπως καταπληκτικά είχε φωνάξει πριν κάποια χρόνια ο Χατζηστεφάνου στο Fame Story «τέλος στην δικτατορία της ηλιθιότητας».

Δεν είναι ανάγκη «να τον παίρνεις» για να είσαι δίπλα μας, αν είσαι άνθρωπος και θες να ζήσεις με λίγη αξιοπρέπεια πρέπει να ενωθείς μαζί μας. Όλοι πρέπει να ενωθούμε ενάντια σε ένα και μοναδικό κοινό εχθρό, την υποκρισία!

Για αυτό λέω, ότι μπορεί να ήταν το πιο πολυπληθές, το πιο επιτυχημένο, το πιο υπέροχο, το πιο συγκινητικό Athens Pride που έχει ζήσει η πόλη μας αλλά θα έπρεπε να ήταν τίγκα, ειδικά με τις εξελίξεις των ημερών. Δυο γάμοι, μια κηδεία και πολλά χρέη και ακόμα περισσότερη επικίνδυνη ηλιθιότητα στα τηλεοπτικά παράθυρα. Δεν μπορείτε ακόμα να καταλάβετε πως μια πόλη που βουλιάζει δεν παίρνει μόνο τους «ανώμαλους» μαζί της. To Athens Pride δεν αφορά μόνο τους ομοφυλόφιλους αλλά όλους μας. Δείτε λίγο τις ζωές σας, το άγχος σας, την μη ποιότητα διαβίωσης και απαντήστε ειλικρινά, ποια αγάπη και πιο σεξ είναι ανώμαλο;

     

Για εμένα ανώμαλο είναι ότι λιαν συντόμως όλοι μας για να πάμε διακοπές θα πρέπει να κάνουμε πεζοδρόμιο και να ανεχτούμε τον κάθε ανώμαλο στην τιμημένη Συγγρού, εκεί θα καταλήξουμε έτσι χρεωμένοι που είμαστε και έτσι όπως ανεβαίνουν οι τιμές. Για εμένα ανώμαλο είναι το εξώδικο του Κούγια στην Βατίδου, άμα το διαβάσετε θα δείτε ποιος γάμος θα έπρεπε να είχε απαγορευτεί και ποιος δεν θα έπρεπε να είχε κάνει παιδιά. Εδώ παντρεύονται 20 χρόνια νεότερους συντρόφους με ολοφάνερο οικονομικό συμφέρον, οι gay γάμοι τους πείραξαν.

Συγγνώμη που έχω πάρει λίγη φόρα και μάλιστα με οργή αλλά δεν αντέχω άλλο να τους βλέπω να λυσάνε  με τον gay γάμο και όλο το βρίσιμο που έχουμε φάει. Μα τι μίσος είναι αυτό από μερικούς εώς πολλούς συνανθρώπους μας, για να μην πάω σε πιο υψηλά πρόσωπα που κατοικούν στα έδρανα και λέγονται και Δήμαρχοι και δεν δώσανε άδεια και φυσικά ούτε την υποστήριξη τους στο Athens Pride. Φοβούνται μην χάσουν τις καρέκλες τους και μόνο που το σκεφτομαι με πιάνει απίστευτος θυμός, σε λίγο θα είναι Δήμαρχοι μια πόλης που κατοικείτε από ζόμπι, οι Δήμαρχοι της σκουπιδούπολης, μπράβο Δήμαρχε!

Έχουμε συσσωρευτεί ο ένας δίπλα στον άλλο, σαν σαρδέλες στο τσιμέντο και σε λίγες μέρες θα ψηνόμαστε στους 42 βαθμούς και θα αναπνέουμε air-condition για να ζήσουμε. Όλοι έπρεπε να είχαμε κατέβει στους δρόμους χθες και να φωνάξουμε με μια φωνή «δεν είναι οι πουστηδες ο εχθρός μας αλλά ο πενιχρός μισθός μας –  καλύτερα οι τραβεστί στην βουλή παρά οι κρετίνοι οι πολιτικοί ».

Μας έχουνε ρουφήξει το αίμα με τους λογαριασμούς, έχουμε τρελαθεί να πληρώνουμε φόρους και να παίρνουμε δάνεια, ονειρευόμαστε με το κυάλι μια πραγματικά φυσιολογική ζωή, χωρίς πολύ άγχος, με λίγη ηρεμία, μερικά μπάνια και κανένα ουζάκι, τρέχουμε σαν τρελοί μέσα στις λεωφόρους που καίνε για να βγάλουμε το νοίκι του σπιτιού που σε τρελαίνει από τον θόρυβο και την ζέστη. Έχετε πάει μια βόλτα από Κυψέλη να δείτε τι γίνεται; Μέχρι και στο τελευταίο υπόγειο έχουν στριμώξει παιδάκια και οικογένειες μεταναστών, με έπιασαν σήμερα τα κλάματα, κοιτώντας κάτω διασταυρώθηκε το βλέμμα μου με μια γλυκιά μικρή φατσουλα να μου χαμογελά, απίστευτο, χαμογέλασε μέσα από ένα σκοτεινό υπόγειο δωμάτιο, άρχισα να παρατηρώ όλα τα υπόγεια παράθυρα που βλέπουν τα πόδια μας και τα πεταμένα σκουπίδια μας, έχετε τον χρόνο να παρατηρείτε τι γίνεται γύρω σας, πόσο χάλια είναι η κατάσταση; Μήπως να σκοτώσουμε και τους μετανάστες με 21 μαχαιριές, μήπως να μας σκοτώσετε όλους μας, εσείς κύριοι που φωνάζετε στα τηλεοπτικά παράθυρα και κανένας δεν σας βουλώνει το στόμα;

Δεν αντέχω άλλο αυτήν την πόλη και για αυτό σας ήθελα όλους δίπλα μου χθες, αποκλείετε μόνο εγώ να υποφέρω έτσι από την τόση υποκρισία και αδικία. Ακόμα και αν δεν θέλετε να δείτε αυτήν την πόλη στα χαμηλά της και την κοιτάξετε από ψηλά, ας πούμε από τον Λυκαβηττό έχετε δει πόσο ακόμα περισσότερο έχει ασχημύνει αυτή η πόλη; Τρέχω στην Κηφισίας να προλάβω το ραντεβού της επόμενης δουλειάς, το air-condition του αυτοκινήτου στο φουλ, τρώω και το γιαουρτάκι μου γιατί δεν έχω προλάβει όλη μέρα να φάω και με κυνηγά και ένας γαμο διαβήτης που προσπαθώ να τον στρώσω με χάπια αφού δεν προλαβαίνω να φροντίσω ούτε το σώμα μου ούτε την διατροφή μου, στην στροφή πάνω φρενάρω, ένας ακόμα της πόλης τρελός έστριψε παράνομα, πέφτει όλο το γιαούρτι στον καλοσιδερομενο πουκάμισο που θα με στόλιζε στο σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού, θέλω να ουρλιάξω αλλά κρατώ τη ψυχραιμία μου και αντί αυτού γελώ μόνη μου από τα νεύρα, πολύ φυσιολογική κατάσταση. Μπαίνω σε μια τράπεζα, μιλώ με τον διευθυντή, κτυπάει το τηλέφωνο του και τον ακούω «συγγνώμη που δεν σας πήρα τηλέφωνο αλλά πριν από λίγες μέρες πέθανε αιφνιδίως ο πατέρας μου.....», κλείνει το τηλέφωνο και συνεχίζει με σταθερή φωνή να μου μιλά για επιτόκια και πλαφόν. Πολύ φυσιολογική ζωή. Φτάνω σπίτι δεν ανοίγω τηλεόραση για να μην δω κρετίνους να λένε τα ακατονόμαστα και βομβαρδίζομαι από τον καβγά του γείτονα, απλά ακούγονται όλα στην πυκνοκατοικημένη Καλλιθέα, τόσο φυσιολογική ζωή. Το κεφάλι μου είναι πουρές από τα κινητά και πληρώνω την vodafone για αυτό. Πολύ φυσιολογική ζωή. Τρώω μια σαλάτα με ρόκα και παρμεζάνα 7,50 ευρώ. Πολύ φυσιολογική ζωή. Και σίγουρα δεν θα πάρω σύνταξη αυτό είναι η Αληθινή Ζωή (ταινία του Πάνου Κούτρα που ήταν περήφανα στο gay άρμα).

 Άντε γ****** όλοι σας, αυτό ήθελα να ουρλιάξω έξω από την Βουλή. Δεν την πληρώνουν μόνο οι μετανάστες, δεν την πληρώνουν μόνο οι «ανώμαλοι», αν το έχετε πάρει χαμπάρι από τα πιο φτωχά μέχρι τα πιο βολικά κοινωνικά στρώματα η ποιότητα ζωής μας είναι πολύ χάλια, δεν είναι φυσιολογική ζωή. Για αυτό με πιάνει θύμος.

Ειλικρινά τι σας φαίνεται πιο ανώμαλο στην ζωή σας, εμείς οι πουστηδες, οι λεσβίες και οι τρανσεξουαλ ή έτσι όπως έχει καταντήσει η ζωή μας που για να βρεθείς για λίγες μέρες ήρεμος κοντά στην φύση και στην θάλασσα θα πρέπει να πληρώσεις ναύλα απίστευτα, δωμάτια τσουχτερά, εστιατόρια με τιμές φαρμακείου; Είμαι βέβαιη ότι το γνωρίζεται ότι αυτές οι  πολυπόθητες και απαραίτητες για κάθε άνθρωπο διακοπές για πάνω από τον μισό πληθυσμό φαντάζουν όνειρο θερινής νύχτας. Η γυναίκα που οδηγούσε τρομερά νευρικά το ταξί, μου έλεγε ότι είχε 3 χρόνια να πάει διακοπές και δουλεύει 12 ώρες την ημέρα, απόλυτα φυσιολογικό πλέον. Μα θα τρελαθούμε τελείως, είναι φυσιολογικό να δουλεύεις όλο τον χρόνο και να μην μπορείς σαν άνθρωπος να ξεκουραστείς λίγες μέρες στην θάλασσα. Αν δεν είναι παραφυση ότι δουλεύουμε μέσα στο τσιμέντο και το καυσαέριο στους 42 βαθμούς και βγάζουμε χρήματα που δεν φτάνουν ούτε για τα στοιχειώδη, τελικά εμείς είμαστε ανώμαλοι και φυσιολογικός είναι αυτός ο κρετίνος που χοροπηδά σαν μαϊμού στις τηλεοπτικές καρέκλες της ζούγκλας και βρίζει τους ομοφυλόφιλους αντί να κοιτάει τα χάλια γύρω μας;
 
Πραγματικά θα ήθελα να του πω «αν κάνεις παιδί ομοφυλόφιλο σκοπεύεις να το σφάξεις με πόσες μαχαιριές;» Να πως δημιουργούνται τα εγκλήματα μίσους, όταν μαζευτούν πολλοί τέτοιοι κρετίνοι και δικαιώνουν κάθε βίαια πράξη απέναντι στους «ανώμαλους» συμπολίτες τους. Και δεν με ενδιαφέρει αν απόλυτα συμμερίζεστε τα όσα γράφω, σας ρωτώ με αγανάκτηση, χθες που ήσασταν γαμωτο; Όλοι μαζί έπρεπε με πάθος και με δύναμη να τραγουδάμε I Will Survive!!!!!!

Δείτε αυτό το υπέροχο video και μετανιώστε που δεν κατεβήκατε μαζί μας στην πορεία και του χρόνου που τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα  για όλους μας, σας περιμένουμε δίπλα μας. Αν βαριέστε τις μεσημεριανές δίκαιες πορείες, ελάτε στα άρματα μας με μουσικές και παλμό αλλά με την ίδια ουσία: το πιο ανώμαλο πράγμα στον πλανήτη είναι το σύστημα!

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...