Με ποια ζώδια ταιριαζει ο Γκεϊ Σκορπιός

Σκορπιοί γκεόπουλα χρόνια πολλά και προσοχή μην καταπιείτε το δηλητήριό σας!

Δείτε με ποια άλλα ζώδια θα κάνετε χωριό ή δηλητηριώδεις ενώσεις!

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Κριός
Και οι δύο θέλετε να έχετε τον έλεγχο και σας χαρακτηρίζει πολύ ισχυρή θέληση. Ο Κριός θα προσπαθήσει να πάρει το πάνω χέρι επιθετικά, ενώ ο Σκορπιός θα προσπαθήσει να το κάνει πιο κρυφά και παθητικά. Έτσι ο Κριός θα πιστέψει πως θα νικήσει εύκολα. Αλλά αυτός ο σύντροφος (ο Σκορπιός) είναι σαν τη βροχή. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να υποκύψετε, κάτι πολύ δύσκολο για έναν Κριό. Ο Σκορπιός θα σας τρελάνει με τη ζήλια, τη διορατικότητα και την αδιακρισία του. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κριός είναι ανοιχτός χαρακτήρας από τη φύση του, έτσι ο Σκορπιός θα βρει αυτό που ζητάει. Ο Σκορπιός θα καταλάβει καλύτερα τον Κριό απ’ ότι αυτός τον εαυτό του. Πράγμα που θα είναι και κολακευτικό αλλά και ενοχλητικό. Ο Κριός θα πρέπει να αλλάξει κάποιες απόψεις του στα θέματα που αφορούν τη σχέση του, αλλιώς θα αισθάνεται πως προσπαθεί να σταματήσει τον ωκεανό με ένα κουβά!

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Ταύρος
Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεστε ίδιοι, κάτω από την επιφάνεια είστε πολύ διαφορετικοί. Ενώ οι Ταύροι είστε γενικά μια χαλαροί, οι Σκορπιοί είναι συχνά μια κυψέλη ψυχικής και συναισθηματικής δραστηριότητας. Θα έρθει σύντομα η στιγμή που οι Ταύροι θα εκτιμήσουν το διαισθητικό πρόσωπο του Σκορπιού – αυτό είναι ένα πρόσωπο που πολλές φορές συνορεύει με το ψυχικό, ειδικά όταν ξέρει πράγματα που δεν πρέπει! Ευτυχώς οι Ταύροι είναι τόσο ανοιχτά και ξεκάθαρα άτομα που αυτό δεν θα προκαλέσει τα προβλήματα που θα προκαλούσε ο περίεργος Σκορπιός σε ένα άλλο ζώδιο. Ο Σκορπιός είναι επίσης πολύ καλός διαπραγματευτής, και ενώ αυτό μπορεί να σας εμποδίσει αρχικά είναι πραγματικά μια πολύτιμη ικανότητα που θα βοηθήσει αρκετά τη σχέση-ομάδα σας.

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Δίδυμος
Με πολλούς τρόπους η σχέση αυτή είναι μια μάχη ανάμεσα στο φως (Δίδυμοι) και το σκοτάδι (Σκορπιός). Είναι επίσης πιθανό να είναι μια καθαρά σεξουαλική σχέση και ταυτόχρονα σκληρή συναισθηματικά. Αυτό που θα σας κάνει να πλησιάσετε τον Σκορπιό, είναι το σεξαπίλ του και η μυστηριώδης προσωπικότητά του, ενώ ο Σκορπιός  θα σας βρει ατέλειωτα συναρπαστικό (είναι πολύ καλοί στο να καταλαβαίνουν τους ανθρώπους, και εσάς είναι δύσκολο να σας καταλάβει κανείς!). Ο Σκορπιός είναι πολύ διαισθητικός, συναισθηματικός και μυστικοπαθής, και το η ικανότητά σας για έξυπνη συζήτηση δεν μπορεί να λειτουργήσει εδώ. Ο Σκορπιός έχει κατά κάποιο τρόπο ανοσία σε τέτοια πράγματα. Οι Δίδυμοι, είστε γενικά ένα από τα πιο κοινωνικά (και μερικές φορές άπιστα) ζώδια, ενώ ο Σκορπιός γενικά δεν έχει πολύ υπομονή και ανοχή για κανέναν.

 

 

Άντρας Σκορπιός-Άντρας  Καρκίνος
Ένας από τους πολύ καλύτερους συνδυασμός ζωδίων, καθώς είστε και οι δύο πολύ συναισθηματικοί, διαισθητικοί, με κατανόηση, πολύ κτητικοί, πολύ πιστοί, και θα κάνουν ο ένας τον άλλον να αισθανθούν τέτοια αγάπη, που δεν πρόκειται να έβρισκαν από κανένα άλλο ζώδιο.
Η ισχυρή προσωπικότητα του Σκορπιού, θα γοητεύσει τον Καρκίνο. Αν και οι δύο θέλουν να έχουν τον έλεγχο σε μια σχέση, στη συγκεκριμένη ο Καρκίνος θα αισθανθεί αρκετά άνετα να αφήνει τον Σκορπιό να έχει τα ηνία. Έχετε πάρα πολλά κοινά, για παράδειγμα, και οι δύο προτιμάτε  την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής κατά την έξοδό σας από την κοινωνική ζωή. Είστε και οι δύο τόσο ικανοί που μπορείτε να επικοινωνείτε σχεδόν χωρίς λόγια. Εξαιτίας αυτού, είναι πολύ πιθανό να ζήσετε μια σχέση με απίστευτο ρομαντισμό, δεδομένου ότι και οι δύο θέλετε τη δέσμευση και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλο τόσο καλά. Και οι δύο πιστεύετε στις αδελφές ψυχές. Να είστε σίγουροι ότι βρήκατε τις δικές σας.

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Λέων
Ο Λέων θα ανακαλύψει σύντομα πως ο Σκορπιός είναι ευέξαπτος κυκλοθυμικός, συναισθηματικός και μυστικοπαθής. Ταυτόχρονα ο Σκορπιός θα βρει τον Λέοντα επιφανειακό, μάταιο και μανιακό με τον έλεγχο. Αυτό δεν ακούγεται πολύ αρμονικό, όπως και το γεγονός πως και οι δύο τείνουν να αντιπαθούν τους συντρόφους με τελείως διαφορετικό χαρακτήρα. Μπορείτε να χειριστείτε την αγάπη, μπορείτε να χειριστείτε το μίσος – αλλά αν σας αγνοούν ή σας βαριούνται είναι το χειρότερό σας. Αυτό που κάνει αυτή τη σχέση λειτουργική είναι ότι ποτέ δεν θα αισθανθείτε πως σας αγνοούν ή αδιαφορία. Πάντα θα υπάρχει κάποια έντονη συγκίνηση στο προσκήνιο – καλή ή κακή.  Για αυτό το λόγο δεν θα είναι ποτέ μια αδιάφορη ή βαρετή σχέση. Πρόκειται για μια σχέση που πολύ λίγοι Λέοντες μπορούν να αντισταθούν! Οι τσακωμοί, η ένταση, το δράμα, η σεξουαλική αύρα του Σκορπιού, θα σας δέσει χειροπόδαρα!

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Παρθένος
Ο Παρθένος θα βρει πολύ ελκυστική την αυτοπεποίθηση, τη δύναμη και το πείσμα του Σκορπιού, και εύκολα θα τον εμπιστευτεί. Θα ανακαλύψει πως ο Σκορπιός  μπορεί να καταλάβει τι αισθάνεται και τι σκέφτεται ο Παρθένος χωρίς πολλή προσπάθεια, και αυτό θα σας αρέσει. Στον Σκορπιό αρέσει να έχει τον έλεγχο σε μια σχέσης, και αυτό δεν θα σας ενοχλήσει καθώς ταυτόχρονα θα σας δίνουν άφθονο προσωπικό χώρο.  Ο Σκορπιός είναι ένα συναισθηματικό ζώδιο, και αν  προσπαθήσει να τον καταλάβει με τη λογική δεν θα βγει πουθενά. Κάθε φορά που θα νιώθει πως τον πλησιάζει, θα βρίσκει ένα νέο στρώμα λεπτομέρειας. Ίσως ο άντρας Παρθένος να το βρει αυτό πολύ κουραστικό.

 

 

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Ζυγός
Αρχικά θα υπάρξει έντονη έλξη μεταξύ σας, καθώς και οι δύο θα φαίνεστε συναρπαστικοί. Όμως κάτω από την επιφάνεια δεν είστε πολύ συμβατοί χωρίς κάποιους συμβιβασμούς. Ο Σκορπιός είναι συναισθηματικό ζώδιο, ενώ ο Ζυγός είναι πνευματικός και αναλυτικός. Ο Σκορπιός είναι πιο έμμεσος και διαισθητικός, ενώ ο Ζυγός είναι ο γοητευτικός της αστρολογίας- βασιλιάς της ψιλοκουβέντας, πράγμα που θα φανεί στον Σκορπιό αργά ή γρήγορα ενοχλητικό και ρηχό. Επιπλέον, ο Ζυγός θέλει να παίρνει έγκριση από πολλούς ανθρώπους και όχι μόνο από τον σύντροφό του, πράγμα που θα προσβάλλει το Σκορπιό.

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Σκορπιός
Αυτή η σχέση είναι ταυτόχρονα τρομακτική και απολαυστική με πολλούς τρόπους, κυρίως γιατί  και οι δύο μπορούν εύκολα να ελέγξουν τον σύντροφό τους. Το σημαντικότερο πράγμα σε αυτή τη σχέση είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να βγάζετε τον καλύτερο εαυτό του άλλου αλλά και τον χειρότερο. Και οι δύο θέλουν τον έλεγχο της σχέσης, και δεν τους πειράζει να παίξουν βρώμικα για να το καταφέρουν.

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Τοξότης
Θα βρείτε ο ένας τον άλλο συναρπαστικό και πολύ ελκυστικό, και θα μπορούσατε να γίνετε πολύ καλοί φίλοι εφ ‘όσον δεν κοιμηθείτε μαζί. Ο Σκορπιός θα σας φανεί σαν σύντροφος με τον οποίο δεν μπορείτε να παίξετε, και αυτό είναι το πρόβλημα. Γίνονται πιο ακαταμάχητοι για εσάς (πάντα σας άρεσε να παίζετε με τη φωτιά).Μεταξύ σας θα υπάρχει σεξουαλικότητα, ένταση, αέρας μυστηρίου, τόνωση και συζητήσεις που θα απολαμβάνετε ολοκληρωτικά. Τελικά όμως αυτό σύντομα θα κάνει τους Τοξότες να θέλουν να φύγουν μακριά, ενώ ο Σκορπιός θα αρχίσει να αναπτύσσει έντονη εμμονή για τον σύντροφό του.

 

 

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Αιγόκερως
Σε αυτή τη σχέση ο Αιγόκερως θα αναρωτιέται συνεχώς γιατί αισθάνεται διαφορετικά όταν είναι μαζί με τον Σκορπιό. Θα βλέπει το επίπεδο της έντασης και του πάθους του Σκορπιού συναρπαστικό, και θα σεβαστεί τη διαίσθηση και την διορατικότητα του. Ο Σκορπιός θα βοηθήσει τον Αιγόκερω στην καλύτερη αντιμετώπιση του κόσμου. Εν τω μεταξύ, ο Αιγόκερως  θα τους παρέχει τη σταθερότητα και τη δέσμευση που απαιτούν από έναν σύντροφο, και ένα ιδιαίτερα ορθολογικό τρόπο σκέψης που θα εκτιμήσουν. Δημιουργούν μια καταπληκτική ομάδα τόσο στον έρωτα όσο και στην εργασία.

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Υδροχόος
Υπάρχει συχνά ένα υψηλό επίπεδο φυσικής έλξης σε αυτό το συνδυασμό, και μπορεί να καταλήξει σε μια καλή σύντομη σχέση ή σε μια σχέση της μιας βραδιάς. Και οι δύο μπορείτε να γίνετε κάπως επαναστατικοί και ανεύθυνοι, πράγμα που πιθανότατα να το βγάλετε ο ένας στον άλλον. Σε μια μακροπρόθεσμη σχέση, θα καταλήξετε να παλεύετε σε μια μάχη διανοητικής ανάλυσης (Υδροχόος) σε σχέση με τις συναισθηματικές ανάγκες (Σκορπιός). Θα αναρωτιέστε γιατί ο Σκορπιός δεν μπορεί να δει τα μαύρα και τα άσπρα γεγονότα μπροστά του, και αυτοί θα αναρωτιούνται πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο αναίσθητος. Η επικοινωνία μεταξύ σας είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.

Άντρας Σκορπιός-Άντρας Ιχθύς
Είναι ένα από εκείνα τα τέλεια ζευγάρια που μπορεί να κάνει τους άλλους να ζηλεύουν. Θα ενωθείτε μεταξύ σας σε ένα πολύ βαθύ και ικανοποιητικό επίπεδο, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον, καθώς και τι σκέφτονται ή αισθάνονται σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Σκορπιός δεν θεωρείται συχνά ηγέτης, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αν τα επιλέξει είναι περισσότερο από ικανός να αναλάβει ηγετικό ρόλο.  Ο Ιχθύς θα εκτιμήσει την απίστευτη εσωτερική δύναμη του Σκορπιού, καθώς μπορούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα, ειδικά αν έχουν δίπλα τους ένα στοργικό άτομο όπως είναι ο Ιχθύς. Ο Σκορπιός είναι ένας εξαιρετικά αφοσιωμένος και προστατευτικός σύντροφος, ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Ιχθύς.

Πληροφορίες astro live

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...