Aυτή η διαγωνιζόμενη καλιστείων είχε την τέλεια απάντηση όταν ρωτήθηκε αν είχε αγόρι

Τα πρώτα καλλιστεία Binibining του Cebu City στις Φιλιππίνες πραγματοποιήθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου του 2017. Ήταν μια ακόμα τοπική διοργάνωση καλλιστείων και θα παρέμενε έτσι αν η απάντηση μιας διαγωνιζόμενης δεν γινόταν viral.

Πρόκειται για την 17χρονη Maria Izobel Taguiam που εκπροσωπούσε την πόλη Tabogon. Κατά την διάρκεια των ερωτήσεων στα καλλιστεία, η Maria Izobel δέχτηκε από τους παρουσιαστές την ερώτηση αν είχε αγόρι. Εκείνη, με απόλυτη ειλικρίνεια και θάρρος απάντησε "ναι αλλά όχι αγόρι, κορίτσι. Πιστεύω ότι η αγάπη δεν κοιτά φύλα. Αν αγαπάς κάποιον, προχώρα ελεύθερα"

Ύστερα από μία συνέντευξη της στην εφημερίδα Cebu Daily News, η απάντηση της αυτή στα καλλιστεία έγινε δεθνές νέο. Στην συνέντευξη μίλησε ανοιχτά για την κοπέλα της και την ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση της. "Απλά είμαι περήφανη που είναι μαζί μου και θέλω να πω στον κόσμο πως όντως είναι οκ να αγαπάς κάποιον ανεξάρτητα από το φύλο του" είπε η Taguiam. "Θέλω να είμαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται και να απαντήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και γι’ αυτό αποφάσισα να το αποκαλύψω κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μου πάνω στη σκηνή".

Η εκπρόσωπος της Tabogon στα Binibining, Maria Taguiam, μπορεί να μην κέρδισε το διαγωνισμό, αλλά σίγουρα κέρδισε τις καρδιές μας!"

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...