Το Instagram "κατέβασε" όμορφη οικογενειακή φωτογραφία ενός λεσβιακού ζευγαριού!

Το Instagram "κατέβασε" όμορφη οικογενειακή φωτογραφία ενός λεσβιακού ζευγαριού!

Ένα ζευγάρι λεσβιών έχει προκαλέσει "θόρυβο" στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αυτό μετά την "απομάκρυνση" και το σβήσιμο μια πολύ όμορφης φωτογραφίας που ανέβασα στο Istagram. Η φωτογραφία απεικονίζει τη Jana και την Veronica, μαζί με τον γιο τους Alex  στο κρεβάτι απολαμβάνοντας μια ήσυχη οικογενειακή μέρα. Η Veronica το δημοσίευσε στην σελίδα της στο Ιtsagram που έχει τίτλο Oh!Mami Blue . Αφού η φωτογραφία τους μοιράστηκε απο άλλους χρήστες και σε άλλες σελίδες και έφθασε σε περισσότερους από 200.000 ανθρώπους - έγινε αναφορά και κατέβηκε από το Instagram.

Η Βερόνικα απάντησε "εγώ μέσα από αυτήν την φωτογραφία βλέπω μόνο την αγάπη, με το δικό σου μυαλό τι βλέπεις; Γιατί αυτό είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα: Μια οικογένεια".
Μια δημοσιογράφος σωστά σχολίασε: "Όταν είδα αυτή την ιστορία  να κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, δεν θα μπορούσα παρά να αναρωτηθώ γιατί ότι ανεβάζουν λεσβίες ή αμφιφυλόφιλες γυναίκες τελικά όλα φαίνονται στον κόσμο σεξουαλικοποιημένα;"
Και συνέχισε: " Φαίνεται ότι δεν μπορούμε να έχουμε μια οικογενειακή στιγμή χωρίς να θεωρείται ως "σπάσιμο των κοινωνικών προτύπων", δεν μπορούμε να μοιραζόμαστε μια φωτογραφία με φιλιά χωρίς να θεωρείται "πορνογραφική" ή ακόμα και να περπατάμε στο δρόμο κρατώντας τα χέρια ένα ζευγάρι χωρίς να μην θεωρηθεί προκλητικό από τους άνδρες.

Η Jana και η Veronica προσπαθούν να δείξουν ότι η οικογένειά τους είναι γεμάτη με αγάπη. Το ζευγάρι ξεκίνησε ένα hashtag διαμαρτυρόμενο για την καταφανή ομοφοβία. #YoSoloVeoAmor (εγώ βλέπω μόνο την αγάπη) και έτσι άρχισαν και άλλοι άνθρωποι της LGBTQ κοινότητας να χρησιμοποίησαν το hashtag για να δείξουν τις δικές τους οικογένειες.

Ωστόσο όμως πολλοί άλλοι ετεροφυλόφιλοι  άρχισαν να καταγγέλλουν το hashtag, και πάλι τελικά μπλοκαρίστηκε από το Instagram.
"Είμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια και είμαστε δυνατοί και έχουμε μάθει αυτά τα πράγματα να μην μας βλάπτουν πια, όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εκφοβίζονται και παρενοχλούνται και τελικά χτυπιούνται μόνο επειδή είναι ΛΟΑΤΙ", δήλωσε η Veronica Ισπανικό στο BuzzFeed.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...