Το πρώτο γκέι φιλί live στην Ισπανική τηλεόραση είναι γεγονός! (video)

Και διεκδικεί μια θέση στη Eurovision 2018!

To πρώτο γκέι φιλί στην ιστορία της Ισπανικής τηλεόρασης μεταδόθηκε χθες το βράδυ στο 7ο επεισόδιο του talent show, Operación Triunfo (στην Ελλάδα το είχαμε γνωρίσει ως Fame Story).

Οι τραγουδιστές Raoul και Agoney ερμήνευσαν στο διαγωνιστικό μέρος του show το τραγούδι “Manos Vacias” (άδεια χέρια) και ολοκληρώνοντας το τραγούδι τους φιλήθηκαν στη σκηνή.

Είναι η πρώτη φορά που ένα γκέι φιλί δίνεται σε ζωντανή μετάδοση στην Ισπανική τηλεόραση, παρότι υπάρχουν αντίστοιχες σκηνές σε ταινίες και μαγνητοσκοπημένα προγράμματα και στην κρατική και την ιδιωτική τηλεόραση της χώρας.

Το φιλί αυτό όμως σε ζωντανή μετάδοση δείχνει όμως τη μεταστροφή της πολιτικής της κρατικής τηλεόρασης της Ισπανίας που έχει πρόσφατα αποκτήσει νέα διοίκηση ενώ το κυβρενών κόμμα δεν έχει κρύψει την απροθυμία του για άνοιγμα στα δικαιώματα της LGBT κοινότητας.

Αλλά το θέμα δεν σταματά εδώ. Γιατί αυτό το φιλί μπορεί να το δούμε και στη Eurovision!

Πρόσφατα η Ισπανική κρατική τηλεόραση ανακοίνωσε, κι ενώ το Operación Triunfo είναι σε εξέλιξη, πως ο νικητής του show θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο.

Και η επιλογή δεν είναι τυχαία καθώς μετά από τις τελευταίες θέσεις που λαμβάνει στο διαγωνισμό τα τελευταία χρόνια, η Ισπανική τηλεόραση έψαχνε να βρει τον τρόπο να ‘ξυπνήσει’ το ενδιαφέρον του κόσμου για το διαγωνισμό.

Άλλωστε όταν και παλιότερα το RTVE χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο talent show (2002, 2003, 2004) για τη Eurovision, η Ισπανία είχε καταλήξει στη 10άδα.

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι όπως ήταν στη ζωντανή μετάδοση:

 

Πηγή: mad.tv

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...