Ελλεν Πειτζ Λεσβια Παντρευτηκε Πορτνερ

H Έλεν Πέιτζ παντρεύτηκε την αγαπημένη της!

Η γνωστή ηθοποιός Έλεν Πέιτζ εξέπληξε τους θαυμαστές της την Τετάρτη αποκαλύπτοντας πως η ίδια και η σύντροφός της, Έμμα Πόρτνερ, παντρεύτηκαν.
Η 30χρονη Πέιτζ μοιράστηκε τα νέα με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, αλλά δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την τελετή. Η 23χρονη Πόρτνερ επανέλαβε αυτά τα συναισθήματα με μια δική της ανάρτηση στο Instagram.

Ελλεν Πειτζ Λεσβια Παντρευτηκε ΠορτνερΗ Πόρτνερ είναι χορεύτρια και χορογράφος, που πρωταγωνίστησε στο βίντεοκλιπ του Τζάστιν Μπίμπερ «Life Is Worth Living» και διδάσκει στο Broadway Dance Center της Νέας Υόρκης.
Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι δεν μιλούσε για τη σχέση τους. Η Πέιτζ άρχισε πρώτη να μοιράζεται φωτογραφίες της με την Πόρτνερ το περασμένο καλοκαίρι. Οι δυο τους διέσχισαν το κόκκινο χαλί μαζί τον Σεπτέμβριο στην πρεμιέρα της ταινίας «Flatliners» στο Λος Άντζελες και σε ένα γκαλά τον Οκτώβριο.
Η Πέιτζ δήλωσε δημόσια πως είναι ομοφυλόφιλη σε μια συναισθηματική ομιλία σε μια εκδήλωση εκστρατείας για τα ανθρώπινα δικαιώματα το 2014 στο Λας Βέγκας. Από τότε είναι εκπρόσωπος της κοινότητας LGBTQ.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Page εντάχθηκε σε μια "λεγεώνα" άλλων διασημοτήτων στην πρωτοποριακή εκστρατεία Time's Up, η οποία στοχεύει να σταματήσει τη σεξουαλική παρενόχληση στο Χόλιγουντ και πέραν αυτής. Το Time's Up, το οποίο ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου, αριθμεί περισσότερα από 300 επώνυμες του χόλιγουντ και των Μέσων Ψυχαγωγία και αυτή η πρωτοβουλία της την ανακοινώσαν σε μεγάλο αφιέρωμα οι New York Times.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Πηγή: pinknews.co.uk
 
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...