λεσβιακά ζευγάρια vs straight

Πόσο διαφορετικές είναι οι σχέσεις straight και lesbian ζευγαριών?

 

Οι σχέσεις σε γενικές γραμμές είναι σχεδόν ίδιες, όμως υπάρχουν κάποιες βασικές διαφορές ανάμεσα στα straight και στα lesbian ζευγάρια. Από τη μια, υπάρχουν πράγματα που είναι πιο «διασκεδαστικά» όσον αφορά τις λεσβιακές σχέσεις. Από την άλλη, φυσικά γνωρίζουμε ότι υπάρχουν επίσης πλεονεκτήματα και στα straight ζευγάρια.
Δεν είναι ότι συγκρίνουμε βέβαια τους εαυτούς μας εδώ, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που αναρωτιούνται πώς αυτά τα δύο είδη ζευγαριών διαφέρουν.

Ας ενημερώσουμε, όσους δεν ξέρουν, για το ποιες είναι οι διαφορές των λεσβιακών ζευγαριών  από τα straight:

# Βασική διαφορά Νο. 1  Μοιάζουμε με διασημότητες 
Όταν δύο γυναίκες μπαίνουν σε ένα εστιατόριο για να απολαύσουν ένα ήσυχο δείπνο, ολόκληρο το μαγαζί τους κοιτάζει. Αυτό είναι ιδιαίτερα έντονο όταν οι δύο γυναίκες περπατούν χέρι-χέρι! Ποιος άλλος μπορεί να το προκαλέσει αυτό εκτός από τις διασημότητες? Σοβαρά τώρα, τραβάμε την προσοχή πιο πολύ από τα straight ζευγάρια, και είμαστε περήφανες γι’ αυτό (αν φυσικά είμαστε out).

#βασική διαφορά Νο. 2 Η περίοδος 
Όταν είστε σε μια straight σχέση σημαίνει ότι μόνο ένας από σας έχει περίοδο. Αυτό σημαίνει επίσης ότι, τουλάχιστον τρεις ημέρες ανά μήνα, δεν μπορείτε με μεγάλη ευκολία να κάνετε σεξ, εκτός αν θέλετε να γεμίσετε αίματα! Στις λεσβιακές σχέσεις, είναι δύο οι γυναίκες που έχουν περίοδο και, αρκετά συχνά, την έχουν ταυτόχρονα. Αυτές τις δύσκολες μέρες λοιπόν, μας αρέσει να αγκαλιαζόμαστε και υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση μεταξύ μας και "άνεση" στο σεξ!

 

# Βασική διαφορά Νο. 3  Ανεπιθύμητη κύηση 
Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση. Έχουμε την επιλογή να κάνουμε παιδιά, ή όχι,  στο μέλλον. Επίσης μπορούμε να υιοθετήσουμε όποτε το αποφασίσουμε! Αυτό είναι το καλό με εμάς, έχουμε επιλογές!

Τι είναι αυτό που μας κάνει όμως ίδιους? Μα φυσικά είμαστε όλοι άνθρωποι ανεξάρτητα με τις επιλογές μας! Έχουμε όλοι το δικαίωμα να αγαπάμε και να αγαπηθούμε, όπως και το γεγονός ότι ζούμε ελεύθεροι!

πηγή: www.lesbiannews.com

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...