OUTVIEW ΠΡΟΒΟΛΗ και WOMEN’S PARTY @ NOIZ CLUB

Όταν έχεις να κάνεις με ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και το οποίο μάλιστα αφορά μια υπέροχη λεσβία διάσημη στην Σκανδιναβία, τραγουδίστρια και την όμορφη σύντροφο της, επίσης μουσικό, τότε ο καταλληλότερος χώρος να το προβάλεις δεν είναι άλλος από το απόλυτο lesbian club της Αθήνας, το θρυλικό NOIZ.

Το Outview σε συνεργασία με το CineDoc ενώνουν δυνάμεις για μια κινηματογραφικά μουσική βραδιά.

Στο Noiz Club θα προβληθεί το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ Silvana την Κυριακή 22/4 στις 21.45 και θα ακολουθήσει το μεγάλο Women’s Party του Outview Film Festival.

Η είσοδος είναι 6 ευρώ με μπύρα ή κρασί και τα 2 ευρώ πηγαίνουν για την ενίσχυση του φεστιβάλ.

SILVANA
(Mika GUstafson, Olivia Kastebring, Christina Tsiobanelis, Σουηδία, 91’, 2017)
Το Silvana είναι ένα ταξίδι στα πρώτα χρόνια της καριέρας της Σουηδής φεμινίστριας ράπερ Silvana Imam. Τα τραγούδια της είναι αυτοβιογραφικά και στενά συνδεδεμένα με την πολιτική, την σεξουαλικότητα, και την ταυτότητά της ως μετανάστρια δεύτερης γενιάς (οι γονείς της είναι από την Συρία και την Λιθουανία). Έχοντας έρθει στην Σουηδία ως μικρό παιδί, η Silvana κατακλύζει την Σκανδιναβία με τους παθιασμένους αντιρατσιστικούς της στίχους, δίνοντας φωνή σε σύγχρονα κινήματα και αντιπροσωπεύοντας τον θυμό της νέας γενιάς. Η ταινία ξεκινάει το 2014, παρουσιάζοντάς μας τις πρώτες επιτυχίες της τραγουδίστριας καθώς και την σχέση της με την οικογένειά της και την ποπ καλλιτέχνιδα Beatrice Eli.
Ωστόσο, μετά από έναν μόλις χρόνο στο φως της δημοσιότητας, τα πάντα σταματούν απότομα. Η Silvana υποκύπτει στην πίεση, κουρασμένη από το πρόσημο της ταμπέλας της ως «δυναμική γυναίκα». Αποφασίζει να αρχίσει να δείχνει νέες πλευρές του εαυτού της καθώς και, όπως αντιλαμβάνεται, «δεν υπάρχουν υπερήρωες, παρά μόνοι άνθρωποι».
Το Silvana είναι ένα πορτρέτο μιας ασυμβίβαστης νεαρής τραγουδίστριας η οποία συνεχώς εμπνέει μια ολόκληρη νέα γενιά να βρει την φωνή της.

 

Πληροφορίες θα βρείτε και στο facebook event.

Πληροφορίες για όλες τις προβαλλόμενες λεσβιακές ταινίες του Outview Film Festival θα βρείτε εδώ.

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...