two men will marry

Ο πρώτος gay γάμος στη βασιλική οικογένεια

Το καλοκαίρι του 2018 μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και καινοτομίες και μόλις τώρα άρχισε. Από αυτές δε θα εξαιρεθεί και η βασιλική οικογένεια, που ετοιμάζεται να δει έναν ακόμη πρωτόγνωρο γάμο μετά από αυτόν του Harry με τη Megan. Τους προσεχείς μήνες λοιπόν, θα παντρευτεί ο ξάδερφος της Βασίλισσας Ivar Mountbatten τον καλό του James Coyle, που είναι συνεργάτης του επί σειρά ετών. Το coming out του το είχε κάνει μόλις το 2016, μετά από πολύχρονη εσωτερική μάχη.

Το ζευγάρι μάλιστα έχει ασχοληθεί και ακτιβιστικά με το θέμα, καθώς μένουν ενημερωμένοι και δε σταματούν να προσπαθούν για τη διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών ζωής για τους ομοφυλόφιλους. Υποστηρίζοντας έμπρακτα τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, συναντήθηκαν πρόσφατα και με νέους ακτιβιστές από όλη την Κοινοπολιτεία.

Ο πολύ- αναμενόμενος γάμος θα τελεστεί σε ένα ιδιωτικό παρεκκλήσι, όπου θα δώσουν το παρών η οικογένεια και καλοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ δε θα λείπουν και οι τρεις κόρες του Mountbatten από τον προηγούμενο γάμο του.

Σε δηλώσεις του στην MailOnline, ο Mountbatten είπε: «Όλοι οι καλοί φίλοι μου έχουν αποδεχθεί τον James».

Ωστόσο, δε δίστασε να παραδεχθεί και πως δεν του ήταν εύκολο: «Όντας απόλυτα ειλικρινής, δεν είμαι άνετος που ζω με έναν άνδρα. Έχω ζήσει ολόκληρη τη ζωή μου ως ετεροφυλόφιλος. Ήξερα ότι από την ηλικία των οκτώ μου ότι αυτό που με έλκυε ήταν οι άνδρες. Σίγουρα πιστεύω ότι είναι στα γονίδια. Είσαι είτε ομοφυλόφιλος ή δεν είσαι».

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε και πως ο γάμος ήταν δική του ιδέα: «Ήθελα πραγματικά να το κάνω για τον James. Δεν έχει παντρευτεί. Εγώ δεν είχα ανάγκη να παντρευτώ γιατί το έχω κάνει και έχω τρία υπέροχα παιδιά. Αλλά, νομίζω ότι είναι σημαντικό γι ‘αυτόν».

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε ποιος θα είναι αυτός που θα συνοδεύσει τον Mountbatten στην εκκλησία, θα εκπλαγείτε στην απάντηση. Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του lady Penny Mountbatten, αποδεικνύει πως η αγάπη είναι παντοτινή και αποφάσισε να τον συνοδεύσει η ίδια, εκφράζοντας την ευχαρίστησή της που ο πρώην άντρας της βρήκε την ευτυχία.

[Πηγή]

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...