Δηλώσεις Αχμαντινετζάντ «Οι καπιταλιστές υπερασπίζονται τους ομοφυλόφιλους!»

Δηλώσεις Αχμαντινετζάντ  «Οι καπιταλιστές υπερασπίζονται τους ομοφυλόφιλους!»

Μιλώντας στην εκπομπή του CNN «Piers Morgan Tonight», ο πρόεδρος του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ αποκάλεσε την ομοφυλοφιλία αδίκημα, την παρομοίασε με την κλοπή και επέμεινε ότι όταν κάποιος διαπράττει αδίκημα πρέπει να τιμωρείται.

«Η ομοφυλοφιλία είναι μια κακή συμπεριφορά, την οποία έχουν καταδικάσει όλοι οι προφήτες, όλες οι θρησκείες και όλες οι δοξασίες» ανέφερε ο πρόεδρος του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ και ειρωνεύτηκε τους πολιτικούς και τα κόμματα που υποστηρίζουν τους ομοφυλόφιλους, άνδρες και γυναίκες, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν «τέσσερις ή πέντε ψήφους παραπάνω».

Σύμφωνα με τον Αχμαντινετζάντ, η προάσπιση της ομοφυλοφιλίας δεν έχει καμία σχέση με την προάσπιση της ανθρώπινης εξέλιξης και αν κάποιος ενδιαφέρεται να ανακαλύψει τις ρίζες της θα χρειαστεί να κοιτάξει προς τις καπιταλιστικές χώρες και «στις απόψεις των σκληρών καπιταλιστών και αυτών που θέλουν την ανάπτυξη του κεφαλαίου και όχι των πραγματικών ανθρώπινων αξιών».

Η συζήτηση με τον παρουσιαστή υπήρξε έντονη σε κάποια σημεία της, αλλά σημαντικότερη στιγμή της συνέντευξης ήταν όταν ο Αχμαντινετζάντ ερωτήθηκε για τη στάση που θα κρατούσε εάν ένα από τα τρία παιδιά του –έχει δύο γιους και μία κόρη- ήταν γκέι.

Ο Ιρανός πρόεδρος, φανερά «μαγκωμένος» τόνισε ότι εδώ τίθεται θέμα εκπαίδευσης και χρειάζεται ευρεία αλλαγή σε επίπεδο πολιτικού και κοινωνικού συστήματος.

Πηγή:protothema 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...