tennis love

Πρωταθλήτρια του τένις φιλάει την κοπέλα της μετά από νίκη σε αγώνα του Wimbledon

Η Βελγίδα αστέρας του τένις  Αλισον Φαν Ούιτβανκ, έδειξε το θάρρος της φέτος στο Wimbledon. Είναι λεσβία και δεν φοβάται να το δείξει στο μεγαλύτερο τουρνουά τένις στον κόσμο.

Η 24 χρονη Βελγίδα Νο47 στον κόσμο νίκησε την Κόνταβεϊτ στον τρίτο γύρο, αμέσως μετά έτρεξε στις κερκίδες όπου πανηγύρισε την νίκη της φιλώντας την κοπέλα της Γκρίτ Μίνεμ.

“Δεν πρέπει να ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε”, είπε περήφανη.

H Νο47 στον κόσμο εξελίσσεται σε αποκάλυψη του Λονδρέζικου major και βρίσκεται στους «8» έχοντας αποκλείσει δύο κορυφαίες παίκτριες. 

Η Ούιτβανκ πρώτη φορά φτάνει στον τέταρτο γύρο του βρετανικού Grand Slam, μετά τις νίκες σε βάρος των Μουγουρούθα και Κόνταβεϊτ.

“Δεν νομίζω ότι νιώθω ποιό ελεύθερη απλά αποφασίσαμε να το κάνουμε επειδή θεωρούμε ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να το κρατάμε για τους εαυτούς μας.”

“Είμαι χαρούμενη και για εμένα δεν κάνει καμία διαφορά αν ήταν άντρας ή γυναίκα”

“Στην τελική, δεν είμαι άρρωστη, δεν έχω κάποια ασθένεια. Νιώθω ότι είναι θετικό ότι έκανα come out ως gay άτομο”.

Η αντίδραση στο φιλί ήταν συνολικά θετική.

“Οι γονείς μου είναι πολύ περήφανοι για εμένα. Αυτή η υποστήριξη είναι πολύ σημαντική γιατί με κάνει να νιώθω περισσότερο ευτυχισμένη” είπε τον Μάρτιο.

"Έκανα came out γιατί με κάνει να αισθάνομαι καλά. Είμαι πραγματικά καλά με την Γκρίτ. Με καταλαβαίνει απόλυτα, έχουμε κοινή την αγάπη μας για το τένις, είναι και η ίδια παίκτρια έτσι μπορούμε να προπονούμαστε παρέα τα πρωινά. Είναι πολύ ζεστός άνθρωπος και έχουμε φοβερό δέσιμο."

"Το μόνο που ελπίζω είναι οι νέοι άνθρωποι να έχουν την αυτοπεποίθηση να κάνουν ότι κάναμε εμείς”.

[Πηγή]

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...