Lesbian Cruιsing, Go for it Girl….

Μη φοβάστε το νερό και το αφρόλουτρο, καμία δεν θέλει να κοιμηθεί με ασβό. Μέχρι να ζεσταθεί το νερό βάλτε δυνατά την αγαπημένη σας μουσική. Μείνετε γυμνή στο χώρο σας, το να είστε γυμνή (expose yourself) ανεβάζει την libido σας. Κάθε γυναικείο σώμα έχει ερωτισμό αρκεί να μπορέσει να βγει κάτω από το παχύ σας κόμπλεξ.

Ξυπνήστε την sexy bitch που έχετε μέσα σας. Χορέψτε, λικνιστείτε, καθίστε μπροστά στον καθρέπτη και αρχίστε να ονειρεύεστε και να παίζετε σαν ένας θηλυκός Δον Ζουάν. Νιώστε την μέγιστη αυτοπεποίθηση, μόνη σας είσαστε, κανένας δεν σας βλέπει κάντε ότι βλακεία θέλετε. Μην αποφεύγετε να δείτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη, βοηθάει πάρα πολύ να βρείτε τι ωραίο βρίσκετε πάνω σας, ένα βλέμμα μια κίνηση, παίξτε έναν αγαπημένο σας ρόλο που νομίζετε ότι σας ταιριάζει και που πάντα καταφέρνετε να κάνετε καλά. Εάν παίξετε την Βασιλιάδου καλύτερα να κλείσετε το θερμοσίφωνα και την μουσική και να παραγγείλετε πίτσα.

Τουλάχιστον μισή ώρα πριν μπείτε στο μπάνιο (καλά είναι να κάνετε μπάνιο και όχι ντους) έχετε φροντίσει με όλα τα μέσα που έχετε, που διαθέτετε και που φαντάζεστε να «καυλώσετε» (συγγνώμη δεν μου έρχεται πιο σεμνή λέξη). Είναι σημείο κλειδί να βγείτε horny από το σπίτι, ερεθισμένη, έτσι το σώμα από μόνο του βγάζει έναν ερωτισμό. Εάν κάνετε την βλακεία και από την έπαρση τελειώσετε τότε βγείτε απλά για ένα ποτό και αύριο πάλι.

Μην ξεχάσετε να ξυριστείτε όπου το συνηθίζετε ,συμβουλευτικά κυρίως στο επίμαχο σημείο, δεν θέλετε να έχετε ένα δάσος με λίμνη.
Φροντίστε να είστε τελείως sober γιατί άμα χαλαρώσετε και ονειρευτείτε και κάνετε και μπάνιο και κουνηθείτε και πιείτε κανένα ποτάκι σπίτι βασικά θα τα έχετε κάνει όλα στο σπίτι και θα έχετε χάσει την μισή ενέργεια σας μέσα στο σπίτι μόνη σας. Άσε που θέλουμε να βγάλουνε την πραγματική σας αυτοπεποίθηση και όχι με την βοήθεια του αλκοόλ, αυτό θα χρειαστεί κάπως μετά. Τα ρούχα που θα φορέσετε να φροντίσετε να νιώθετε άνετη μέσα σε αυτά.

Έτοιμη για την βραδινή έξοδο

Μια συμβουλή λέει ότι εάν βγαίνετε έξω πάντα με παρέα για να μην νιώθετε μόνη, μόνη δεν θα νιώσετε αλλά θα μείνετε μόνη με την  παρέα σας όλο το βράδυ.... να ξέρετε ότι είναι καλύτερα να πάτε στο μπαρ μόνη για καμάκι, προσωπική συμβουλή μόνο όταν έχω βγει μόνη μου έχω γνωρίσει κόσμο και έχω περάσει καλά και όπου σας βγάλει η νύχτα χωρίς υποχρεώσεις, πλάνα, σχέδια και όπου πει η παρέα. Μόνη σας είναι καλύτερα για αναπάντεχες νυχτερινές απολαύσεις και άμα είστε ντροπαλή, εδώ βοηθάει το ποτό, πιείτε ένα σφηνάκι τεκίλα με το που μπείτε στο μπαρ.

Είστε στο μπαρ, άμα καπνίζετε μην έχετε αναπτήρα, τόσος κόσμος, κάποια που σας αρέσει θα έχει. Και προς Θεού μην κάνετε την αρσενική βλακεία να προλάβετε να ανάψετε το τσιγάρο κάποιας με τον αναπτήρα σας. Μην πάρετε το ρημάδι τον αναπτήρα....

Φροντίστε να μην πάτε να κολλήσετε σε κανέναν τοίχο ή σε καμία γωνία, δεν  υπάρχει πιο μίζερο πράγμα. Αφήστε ελεύθερο το σώμα σας να φλερτάρει μόνο του μπρος και πίσω, μην είναι τα μάτια σας σαν το περισκόπιο του υποβρυχίου που γυρνάει γύρω γύρω και ψάχνει. Είναι μεγάλο ξενέρωμα να φαίνεστε ξελιγωμένη.

Έχετε μια άνεση ότι σήμερα θα πάρετε αυτό που θέλετε, πιστέψτε το και κάθε φορά που κινήστε μέσα στον γεμάτο χώρο, γύρω από γυναικεία σώματα, φροντίστε να κινείστε με ένα  ερωτισμό.

Θα το πετύχετε εάν όλο σας το σώμα νιώθει και θέλει να παρθεί, από την έκφραση του προσώπου σας και τα χείλια σας που είναι έτοιμα να φιλήσουν, ακόμα και όταν ακουμπάνε το ποτήρι του ποτού σας, μέχρι τα χέρια σας όλες οι κινήσεις τους να είναι σταθερές και βέβαιες όπως όταν κάνετε σεξ που ξέρετε τι πιάνεται, τώρα άμα το παρακάνετε και φιλάτε ηλιθιοδώς το ποτήρι, το πολύ πολύ να σας κεράσει η μπαργούμαν ποτό γιατί θα έχει ξελιγωθεί στα γέλια.

Είστε στο μπαρ

Εάν ζητήσετε φωτιά από κάποια που σας αρέσει μην της πιάσετε και την κουβέντα, ζητήστε φωτιά, κοιτάξτε την στα μάτια για ένα δευτερόλεπτο (μην κομπλάρετε) και μετά γυρίστε αλλού. Είναι πολύ σημαντικό να κεντρίζεται την άλλη τόσο όσο χρειάζεται για να τσιμπήσει και μετά να είστε cool.

Είναι αφόρητα βαρετό να σε φλερτάρει κάποια που ντρέπεται, πρέπει να είσαι πολύ απελπισμένη για να ασχοληθείς με κάποια που ντροπαλά σου κάνει καμάκι. Η ντροπή δείχνει ανασφάλεια. Εάν κάποια φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρετε μην γίνετε κολίτσιδα, χαλάει το image τραγικά.

Μην ξεχάσω να σας πω ότι σίγουρα σε ένα μπαρ θα υπάρχουν κοπέλες που θα θέλετε αλλά που ίσως είναι δύσκολο να καταφέρετε να προσεγγίσετε, αρχίστε με κάτι πιο βατό και εύκολο για να νιώσετε όμορφα με τον εαυτό σας και άνετα μέσα στον χώρο.

Βρήκατε λοιπόν κάτι που σας ενδιαφέρει, μην έχετε την έμμονη ιδέα να πιάσετε κουβέντα, τα μπαρ δεν είναι χώρος για ψυχανάλυση, τα πολλά λόγια είναι φτώχια και να ξέρετε όσο πιο πολύ μιλάτε τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να πείτε βλακείες. Απλή πρακτική είναι τα σφηνάκια, έχουνε σώσει κόσμο από την ανία , τα σφηνάκια φέρνουν την άλλη κοντά.

Μην κάνετε το λάθος και πάρετε σφηνάκι και κεράσετε μόνο αυτή που σας ενδιαφέρει, φροντίστε να έχετε χρήματα, που πάτε για καμάκι χωρίς λεφτά; Κεράστε και την φίλη της, αυτή η ευγένεια σκλαβώνει και τσουγκρίστε χωριστά μιας-μιας το ποτήρι και φυσικά κοιτάτε για ένα δευτερόλεπτο στα μάτια την κάθε μια χωριστά.

Μετά τα σφηνάκια πάλι γυρίσετε το βλέμμα σας αλλού. Ακόμα καλύτερα να φύγετε από δίπλα της να πάτε να μιλήσετε σε κάποια γνωστή σας ή να πάτε σε κάποια θέση που μπορείτε να την καρφώνετε και να σας καρφώνει.

Είναι σημαντικό να μην είναι σίγουρη από την αρχή της βραδιάς ότι την θέλετε, πρέπει να την βάλετε στην διαδικασία να σας κερδίσει. Δώστε χρόνο και μην βιάζεστε, σταθερά καρφώματα ελάχιστης διάρκειας γεμάτα αυτοπεποίθηση.

Μην κεράσετε ποτό, το σφηνάκι φέρνει μια πιο γρήγορη χαλάρωση και βασικά μην την κεράσετε πολλά σφηνάκια και γίνεται όλοι λιώμα, πολλά καμάκια έχουνε καταλήξει πάνω από μια λεκάνη και δάχτυλα δυστυχώς στο στόμα και όχι αλλού.

Βασική ερώτηση που πρέπει να κάνετε δεν είναι πως την λένε αυτό το μαθαίνεται και μετά, άσε που την έχω για γρουσούζικη ερώτηση, γιατί όποτε την κάνεις τελικά το μόνο που μαθαίνεις για αυτή είναι το όνομά της. Ρωτήστε την εάν είναι με την παρέα της εκεί, φροντίστε να δείτε με ποσά άτομα γιατί εάν είναι μόνο με μια φίλη τότε θα είναι δύσκολο να την αφήσει μόνη της.

Θέλω να την φιλήσω

Μην προσπαθήσετε να την φιλήσετε, υγράνετε τα χείλια σας με την γλώσσα σας, πλησιάστε στα δικά της και πείτε της κάτι πολύ σύντομο και απομακρυνθείτε πάλι.

Πολιορκείστε την αλλά αφήστε να κάνει εκείνη το πρώτο φιλί. Όταν πάει ολοφάνερα να σας φιλήσει αρπάξτε την και δώστε της ένα καλό hot kiss. Μην το παρακάνετε, φροντίστε να είναι σύντομο και να είστε εσείς αυτή που θα το σταματήσει, φεύγοντας να πάτε στην τουαλέτα. Γυρνώντας πάτε κατευθείαν πάνω της την φιλάτε με πάθος και της λέτε όλο νόημα ότι περιμένατε να σας ακολουθήσει στο μπάνιο.

Είπαμε ότι ξέρετε τι θέλετε και δεν θέλετε να χάσετε το βράδυ σας με ανόητα φλερτ. Εάν δεν είστε από τα άτομα που δεν έχουνε θράσος τότε καλύτερα μην ανοίξετε το στόμα σας καθόλου. Μείνετε σιωπηλή και παίξτε μόνο με την ενέργεια σας και με τα μάτια. Εάν έχετε θράσος τολμήστε και μην κάνετε πίσω, δεν υπάρχει πιο ξενέρωμα να πάτε να το παίξετε κάτι που σε ένα λεπτό έχει καταρρεύσει.

Να θυμάστε

Το λεσβιακό σεξ και καμάκι είναι κομμάτι του λεσβιακού χώρου. Η τρυφερότητα και τα χαδάκια που θέλουν κάποιοι να φαντάζοντε ότι σε αυτά περιορίζεται το σεξ μεταξύ γυναικών έχει φτάσει πλέον να θεωρείτε μια απαρχαιωμένη λογική που μόνο μουδιάσματα μπορεί να προκαλέσει η αναφορά του από κλασσικούς αρσενικούς γνωστές του λεσβιακού σεξ.

Dykefully Yours,

Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...