The Pain Game/Tie Me Up!Όσο η Cleo Dubois γύρναγε τη βίδα από το nipple clip πάνω στη ρόγα, την έβλεπα να κοιτάει με ενδιαφέρον το video και να μένει τελείως αμίλητη για αρκετή ώρα, κάποια στιγμή, ξαφνικά μου λέει: «Καλά δεν πονάει;». Βάζω το χέρι μου στο στήθος της πάνω από το την μπλούζα και ψάχνω για την ρώγα της, πάει να τραβηχτεί αλλά μόλις την είχα πιάσει, σκληρή και προταμένη να στέκεται…την σφίγγω λίγο με τα δάχτυλα μου, την κοιτάω στα μάτια και την σφίγγω ακόμα, λίγο, πιο πολύ. «Τόσο δεν πονάει.», μου λέει και μετά την αφήνω απότομα σφίγγοντας για μια ακόμα φορά πιο δυνατά και γυρνάω αδιάφορα το κεφάλι μου στο video.

Εκείνη κάθεται πίσω μου στον καναπέ και εγώ κάτω στην μοκέτα δίπλα με τον σκύλο της, το κεφάλι της είναι σχεδόν ακουμπισμένο στον δεξί μου ώμο, την νοιώθω πολύ κοντά μου και την θέλω, το είχαμε κάνει στα γρήγορα πριν καιρό. Τώρα ήθελα να γαμηθούμε πιο αργά και με πάθος.

Είναι δεμένη από τα χέρια, κρέμεται από το ταβάνι και τα πόδια της ίσα που αγγίζουν το πάτωμα. Φοράει ένα στενό μποξεράκι. Μια μεγάλη γυναίκα ντυμένη στα δερμάτινα με κόκκινα μαλλιά (η Cleo Dubois) τσουλάει μια μικρούλα αγκαθένια ροδέλα πάνω στο ημίγυμνο σώμα της, έχει κολλήσει το βλέμμα μου στην τελετουργία, πιέζει τις αγγίδες της ροδέλας τόσο όσο να κοκκινίσει και να τρυπίσει ελαφρά το δέρμα της. Το βλέπω και το νοιώθω σε όλο μου το σώμα αλλά πιιο πολύ νοιώθω την ανάσα της στο λαιμό μου…

Το video παίζει και η Cleo Dubois έχει βάλει πλέον το χέρι της και χαϊδεύει, πιέζει και παίζει αργά και σταθερά στο επίμαχο σημείο της δεμένης κοπέλας, ενώ με το άλλο της χέρι της τραβάει ελαφρά τα μαλλιά. Η κοπέλα τρέμει από ηδονή και πόνο…Ακριβώς αυτό ήθελα να την κάνω να νοιώσει αλλά αντί αυτού γυρνάω και την φιλάω με πάθος στο στόμα και εκείνη ανταποκρίνεται με το ίδιο πάθος. Μου δαγκώνει τα χείλη και μετά τον ώμο…πέφτει σχεδόν πάνω μου…ακούω βαριές ανάσες και φωνές…από το video…και νοιώθω δίπλα μου κάτι να με κοπανάει σαν μαστίγιο…ήταν η ουρά του σκύλου της, είχε γυρίσει την κοιλιά του και ήθελε χαδάκια….

Την είχα ρωτήσει κάποτε εάν αυτοικανοποιείται και μου είχε πει ότι δεν έχει χρόνο…της είπα αυτό που έλεγε ο Woody Allen: ‘Είμαι πολύ καλός εραστής γιατί προπονούμαι πολύ μόνος μου.’ Της είπα επίσης ότι σε μια Αμερικάνικη έρευνα από μια ομάδα γυναικών γυναικολόγων είχα διαβάσει ότι το 97% των γυναικών που αυνανίζοντε φαντασιώνοντε σκληρούς και άγριους βιασμούς, κακοποιήσεις και γενικά δυνατό και βίαιο σεξ…τότε με είχε ρωτήσει γιατί κάτι που στην φαντασίωση σε ικανοποιεί, στην πραγματικότητα είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί…γιατί τις φαντασιώσεις εμείς τις ελέγχουμε, οπότε θέλουμε τις σταματάμε, όποτε θέλουμε τις διώχνουμε και όποτε τις χρειαζόμαστε τις καλούμε γιατί στην φαντασίωση μας εμείς τις είμαστε οι αρχόντισες και όλα δουλεύουν για να ικανοποιήσουν εμάς…και όλα βρίσκοντε κάτω από τον έλεγχό μας…ακριβώς το ίδιο είναι και με το S/M…εσύ επιτρέπεις σε κάποια/ον που εσύ διαλέγεις να σε «υποτάξει».

Ουσιαστικά ενεργεί κάτω από τις δικές σου εντολές, πρέπει να γίνει η αφέντρα σου γιατί εσύ το επιθυμείς, εσένα σε ικανοποιεί…δεν μπορεί να κάνει τίποτα που εσένα δεν σου αρέσει, εσύ αφήνεις να Cleo Duboisπαίξει με τα όριά σου και μάλιστα ελπίζεις να παίξει όσο πιο καλά γίνεται.

Θα ήθελες να είσαι η αφέντρα μου;

Ναι, μπορώ να το κάνω αυτό με επιτυχία. Μόνο όταν σου πω «κόκκινο» θα σταματήσεις, αυτή είναι η δικιά μας λέξη ασφάλειας (safe word).

Η Cleo Dubois είναι μια φημισμένη BDSM instructor και δημιουργός ταινιών. Οι ταινίες της 'The Pain Game' και 'Tie Me Up!' έχουν μαζέψει διθύραμβες κριτκές από το διεθνή τύπο. www.cleodubois.com

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...