Quim Magazine

Quim Magazine

Το Quim ήταν λεσβιακό ερωτικό περιοδικό. Όπως έγραφε το μότο στο εξώφυλλο "για λεσβίες (dykes) όλων των σεξουαλικών πεποιθήσεων".
Λονδίνο, 1989-1995 συν ένα τεύχος το 2000

Να ένα μικρό δείγμα από το Quim, ερωτήσεις και απαντήσεις γυναικών λεσβιών σε σχέση με το σεξ:

Πώς σας αρέσει να τελειώνετε;

-Το πρωί εφ’όσον έχω πάρει το πρωινό μου.

-Ο αγαπημένος μου τρόπος να χύνω είναι να με παίρνουν από μπρος και από πίσω με dildo ή με χέρια και να μου γλύφει κάποια την κλειτορίδα και προτιμώ να μου έχουν τα χέρια δεμένα και το στόμα μου φιμωμένο με dildo ή με δάχτυλα.

-Μου αρέσει να χύνω αλλά μου παίρνει κάποια ώρα και πιέζομαι γιατί νοιώθω ότι η άλλη περιμένει να τελειώσω.

-Έχω πει ψέμματα ότι έχω χύσει γιατί η άλλη δεν θα σταμάταγεμέχρι να χύσω άσε που θα αναστατονόνανε άμα δεν έχυνα, είχα μπει σε ένα trip ενοχικό και έτσι είπα ψέμματα αλλά δεν το ξανάκανα με αυτή και ποτέ δεν έχω αισθανθεί τέτοια πίεση ώστε να αναγκαστώ να πω ψέμματα.

-Αργώ να τελειώσω αλλά μπορώ να πιεστώ και τελειώσω πιο γρήγορα, οπότε δεν έχω αναγκαστεί να πω ψέμματα, έχω όμως αναγκαστεί να επιταχύνω τον οργασμό μου.

-Ελέγχω τον οργασμό της, πρέπει να περιμένει όσο χρειάζεται και θέλω για να της επιτρέψω να χύσει, να κλάψει και να με παρακαλέσει και όταν της το επιτρέψω μπορεί να χύνει για ώρες.

-Η γκόμενά μου χύνει πολύ εύκολα και γρήγορα. Δεν ξέρω εάν προτιμώ να πηγαίνω με γυναίκες που χύνουν εύκολα γιατί με καβλώνει να τις βλέπω να χύνουν ή γιατί με βολεύει. Μάλλον και για τα 2. Πάντως στο σεξ είμαι cool αφού ξέρω ότι θα τελειώσει.

Ο καλύτερος οργασμός που είχατε:

-Τριπαρισμένη δίπλα στο ποτάμι, να με γαμάει μέσα στη βροχή και στο τρομερό κρύο, να είμαι ‘off my head’ (τρομερό high και χάσιμο από ναρκωτικά) κάτω στις λάσπες και γύρω γεμάτα σκατά σκύλων και παντού να ακούγοντε οι μπότες αστυνομικών γύρω-γύρω.

-Είχα πάρει LSD  και ήμουνα ερωτευμένη.

-Κλασικό παλιομοδίτικο τρυφερό σεξ με κάποιον που αγαπάς και νοιώθεις κοντά ή όταν βλέπω την φίλη μου να μαλακίζεται.

-Είχα πάρει πρέζα, το κάναμε 24 ώρες και επιτέλους τέλειωσα.

-Στο Fisbury Park όταν ένοιωθα πολύ κοντά με κάποια που αγαπούσα τρομερά. Ήταν σχεδόν ονειρικά.

-Οι καλύτεροι οργασμοί είναι αυτοί που με εκπλήσουνε, όταν έχουν κάτι διαφορετικό που ποτέ δεν είχα ξανανοιώσει μέχρι τότε.
-Καλύτερο οργασμό; Από μια σκλάβα.

-Μου αρέσει να με γαμάει με την γροθιά (fst fucking) της από πίσω.

-Χύνω καλά όταν γαμάω κάποια.

-Μου αρέσει να έχω τον απόλυτο έλεγχο, να τις πληγώνω, να τις παίζω και μετά να τις βάζω να μου γλείφουν την κλειτορίδα τότε απογειώνουμε. Μου αρέσει επίσης και να με χαζογαμάνε για ώρες όταν προσπαθώ να ξενερώσω από το πολύ speed που πήρα.

Ο πιο αγαπημένος σας τεμπέλικος οργασμός:

-Να το παίζω νεκρή όταν με γαμάει η φίλη μου, είναι υπέροχο γιατί μπορώ να νοιώσω και να πάρω όλα τα δικά της συναισθήματα και το πάθος της χωρίς να αναστατώνομαι από τα δικά μου. Γίνοντε έτσι όλα πιο έντονα.

-Με το αγαπημένο μου δονητή.

-Να μαλακίζομαι μπροστά στην τηλεόραση.

-Να προσποιούμαι ότι κοιμάμαι, να με γαμάει όταν είμαι μισονυσταγμένη.

-Λέω το πρωί στην αγαπημένη μου «Γάμα με» και με γαμάει, με κάνει και χύνω και μετά σηκώνομαι και πάω στη δουλειά.

Dykefully Yours,
Maria Cyber

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...