Μην Μετανοείτε – Προφυλαχτείτε!

 

Μερικά βασικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε ειπωμένα με τον πιο απλό τρόπο για να μπορέστε να καταλάβετε τι πραγματικά πρέπει να σας απασχολεί και από τι πρέπει να προφυλάσσεστε και όχι να πανικοβάλλεστε και να στέλνετε e-mails με απορίες  του τύπου "Την φίλησα, θα έχω κολλήσει hiv;"

  • Μια γυναίκα που έχει μολυνθεί με τον ιό του hiv, είναι οροθετική. Με κάποιες ειδικές εξετάσεις μπορεί  να γνωρίζει το ιικο φορτίο της. Αυτό πρακτικά σημαίνει πόση ποσότητα ιού έχει στο αίμα της.  Μια γυναίκα που ακολουθεί θεραπεία με φάρμακα έχει πάρα πολλές πιθανότητες να έχει ιικό φορτίο μηδενικό, δηλαδή ο ιός του hiv να είναι ανιχνεύσιμος στο αίμα της αλλά σε τόσα ελάχιστα αντίτυπα που θα χρειαζότανε μια λεκάνη κολπικά υγρά ή μια ολόκληρη σύριγγα με το αίμα της να περάσει στον οργανισμό σας για να σας μολύνει. Αντίθετα μια γυναίκα η οποία έχει ασθενήσει με aids και δεν παίρνει κάποια θεραπεία, η ποσότητα του ιού είναι πολύ πιο μεγάλη στο αίμα της και η πιθανότητες μόλυνσης αυξάνονται.
  • Ο hiv υπάρχει στο αίμα, στο αίμα της περιόδου και στα κολπικά υγρά.
  • Έστω και μια μικρή αμυχή στο δέρμα ή στο στόμα είναι αρκετή για την μεταφορά του ιού, ακόμα και αν δεν είναι ορατή.
  • Ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού είναι ανάλογος της ποσότητας των υγρών που ανταλλάσσονται.
  • Η θεραπεία των αφροδίσιων νοσημάτων ή των γυναικολογικών παθήσεων (κολπίτιδες, τραχηλίτιδες) μειώνει το ρίσκο μεταφοράς του ιού.  Κάνετε συχνά ΠΑΠ τεστ, βεβαιωθείτε ότι είναι καθαρός ο κόλπος σας, οι φλεγμονές και οι μολύνσεις διευκολύνουν αφάνταστα την μετάδοση και του hiv και της ηπατίτιδας.
  • Δεν πλένουμε τα δόντια μας για να έχουμε δροσερή αναπνοή και να ερεθίσουμε τα ούλα μας τα οποία σε πολλές από εμάς ματώνουν κιόλας και μετά να αρχίσουμε να γλείφουμε το επίμαχο, ποθητό σημείο.
  • Κάνουμε πρώτα στοματικό ερώτα και μετά διείσδυση. Γιατί εάν κάνουμε το ανάποδο, πιθανολογείτε ότι θα έχουμε ερεθίσει τον κόλπο της ερωτικού μας συντρόφου με τα χέρια μας ή με κάποιο sex toy και μετά θα πάμε να γλείψουμε μια ερεθισμένη περιοχή που πιθανότατα θα έχει πολλά μικρά έστω και μη ορατά με γυμνό μάτι σκισίματα.
  • Εξοικειωθείτε με τα γάντια, κάντε τα φετίχ. Από πείρα σας λέω ότι μόνο η πρώτη φορά είναι κάπως περίεργη. Παίξτε την νοσοκόμα ή τον γιατρό, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει αρκεί να καταφέρετε να βάλετε τα γάντια στην σεξουαλική σας δραστηριότητα. Έχω κοιμηθεί με πάρα πολλές γυναίκες και ποτέ καμία από αυτές δεν παραπονέθηκε για τα γάντια αντίθετα τα χρησιμοποίησαν κιόλας. Σκεφτείτε όταν η καλή σας τελειώνει και εκεί που παλιά έπρεπε να πάτε στο μπάνιο να πλύνετε τα χέρια σας (που το πλύσιμο με σαπούνι δεν εξασφαλίζει και την απολύμανση) και πολλές φορές να μυρίζουνε τα χέρια σας από κολπικά υγρά που μπορεί απλά να έχουν μια ελαφριά κολπίτιδα ή μυκητίαση, σκεφτείτε ότι απλά τραβάτε το γάντι και το πετάτε και μένετε με καθαρά χέρια συν ότι σώζουμε την φίλη μας από κάποια μόλυνση σε περίπτωση που τα χέρια μας δεν είναι καθαρά. Επίσης ξέρουμε ότι πολλές φορές ακουμπάμε το αιδοίο της φίλης μας και μετά παίζουμε με το ίδιο χέρι με το δικό μας!!!! Προσπαθήστε να διαγράψετε πλέον την λογική ότι στο καλό σεξ τα υγρά μας γίνονται ένα. Safe Sex is Hot Sex!!!!
  • Πλένεται τα σεξουαλικά σας παιχνίδια με σχολαστικότητα. Να τα βάζετε σε μια λεκάνη με betadine και να μην επαναπαύεστε μόνο στην χρήση του προφυλακτικού. Οι ζώνες (harness) που βάζουμε το dildo και επιδιδόμαστε στην αγαπημένη μας σεξουαλική πράξη, στο δαχτυλίδι της ζώνης μαζεύονται πάρα πολλά μικρόβια και ακριβώς εκείνο το σημείο είναι που πρέπει να καθαρίσουμε σχολαστικά.
  • Να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικές κρέμες γιατί με την λιπαντική αποφεύγονται οι αμυχές, άσε που προσφέρουν και μεγαλύτερη απόλαυση στην σύντροφο σας. Συμβουλευτικά σας προτείνουμε KY από το φαρμακείο της γειτονία σας.  Να χρησιμοποιείτε λιπαντικές κρέμες σε σωληνάρια και να αποφεύγετε τις λιπαντικές κρέμες που είναι σε βαζάκια. Το βαζάκι καταλήγει σε εστία μόλυνσης αφού εκεί θα βουτάτε και οι δυο τα χέρια σας που πριν θα έχουν ακουμπήσει διάφορα πράγματα και σημεία.
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...