Πώς να κάνετε Fisting. Από την Rachel Venning

1) Να σκέφτεστε το fisting σαν μια συνεργασία και όχι σαν κάτι που κάνει το ένα άτομο σε ένα άλλο. Αν η παθητική είναι συνήθως μια τεμπέλα ντίβα τότε θα πρέπει να μάθει να κάνει περισσότερη δουλειά από ότι έχει συνηθίσει. Παρομοίως οι ενεργητικές θα πρέπει να ηρεμήσουν λίγο και να πάνε πιο ήρεμα. (Και ναι το γνωρίζω ότι οι Femmes μπορούν  να το δώσουν όσο καλά μπορούν να το πάρουν). Η επικοινωνία και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα στοιχεία, οπότε να μιλάτε μεταξύ σας για να ξέρετε τι γίνεται.

2) Το χέρι το οποίο θα κάνει τη διείσδυση θα πρέπει να έχει κάνει μανικιούρ άξιο για τη Βασίλισσα! Παρανυχίδες ή οποιαδήποτε άλλη σκληρή επιφάνεια θα πρέπει να εξωμαλυνθεί. Κόψτε αυτά τα νύχια όσο πιο κοντά γίνεται.

3) Χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό. Πασαλείψτε όλο το χέρι σας χωρίς να παραμελήσετε κανένα κομμάτι. Χρησιμοποιήστε γάντια latex, τα οποία όχι μόνο θα σας προστατεύσουν από τα ΣΜΝ αλλά θα κάνουν τα χέρια σας να γλιστράνε ακόμα πιο πολύ.

4) Να κάνετε αυτά τα οποία θα σας διεγείρουν. Για πολύ-οργασμικές γυναίκες το fisting είναι συνήθως πιο εύκολο μετά από κανά 2 οργασμούς. Καθώς προσπαθείτε να εισχωρήσετε το πλατύ κομμάτι της παλάμης σας, χρησιμοποιήστε το στόμα σας, τα δάχτυλα του άλλου σας χεριού ή ακόμα και ένα δονητή για να προκαλέσετε μια κλειτοριδική ευχαρίστηση στην σύντροφό σας και να της αποσπάσετε την προσοχή έτσι από οποιαδήποτε ενόχληση μπορεί να νιώθει κατά την διείσδυση.
 
5) Καθώς η σύντροφός σας βάζει το χέρι της μέσα σας αφήστε το μουνί σας να χαλαρώσει. Για να το κάνετε αυτό δοκιμάστε να σφιχτείτε και μετά με μια μεγάλη ανάσα απελευθερώστε όλο αυτό το σφίξιμο. Καθώς χαλαρώνετε έτσι το χέρι της συντρόφου σας θα γλιστρήσει πιο βαθιά. Πάρτε βαθιές αναπνοές. Φανταστείτε το αιδοίο σας να ανοίγει και να δέχεται το χέρι της συντρόφου σας.
 
6) Τεντωθείτε. Αν η παθητική κοπέλα κάθεται ανάσκελα, θα παρατηρήσει ότι αν τεντωθεί και γύρει το κεφάλι της πίσω θα κάνετε πιο πολύ χώρο για το χέρι. Με την σπονδυλική στήλη τεντωμένη, τα εσωτερικά όργανα κυλάνε προς τα πάνω και έτσι δημιουργείται πιο πολύ χώρος και ασκείται λιγότερη πίεση στο αιδοίο.

7) Όταν μπει μέσα το χέρι τότε αυτό αποτελεί μια δέσμευση. Όταν μπει και το πλατύ μέρος της παλάμης σας τότε το αιδοίο της συντρόφου σας θα τυλίξει τη γροθιά σας. Μπορεί να αρχίσει να συσπάται τόσο πολύ ώστε η πίεση στο χέρι σας να είναι άβολη. Κάνετε υπομονή. Αν τραβηχτείτε απότομα θα την τραυματίσετε. Το πιο εύκολο είναι να την αφήσετε να σας σπρώξει η ίδια έξω.

8) Όταν βάλετε όλο το χέρι σας μέσα να έχετε υπόψη σας ότι καλύτερο είναι να την «γεμίσετε», παρά να σπρώξετε πιο βαθιά. Καθώς τα δάχτυλα γλιστράνε μέσα ο αντίχειρας συνήθως τυλίγει και δημιουργείται γροθιά αλλά μπορεί και ο αντίχειρας να μείνει κι απέξω. Όπως και να έχει, μόλις βρεθείτε μέσα της κάντε συσπάσεις με το χέρι σας για να την γεμίσετε περισσότερο. Αν της αρέσει αυτό, τότε δοκιμάστε να βγείτε και να μπείτε ελαφρά, αλλά να είστε τρυφερές και προσεκτικές. Μερικές φορές το μόνο που θέλει η παθητική είναι να νιώσει το χέρι σας μέσα της.
 
Πρωκτικό Fisting

Το πρωκτικό fisting έχει πολλά κοινά με το απλό. Για άλλη μια φορά το πιο σημαντικό είναι να χαλαρώσετε, να υπάρχει καλή επικοινωνία και να υπάρχει πολύ λιπαντικό! Πολλοί βρίσκουν την πρωκτική διείσδυση πιο δύσκολη από την αιδοιακή οπότε να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Ενώ για το fisting στο αιδοίο καλό είναι να χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση το νερό, στο πρωκτικό καλό είναι το λιπαντικό να έχει βάση το λάδι. Χρησιμοποιήστε πολύ λιπαντικό και να μπείτε με ένα δάχτυλο τη φορά. Βαθιές ανάσες, πολύ υπομονή, και η επικοινωνία με τη σύντροφό σας είναι απαραίτητα. Παρόλο που υπάρχει η ψευδαίσθηση ότι μόνο οι gay άντρες απολαμβάνουν το πρωκτικό fisting, μπορεί να ανήκετε στην ελίτ κατηγορία των λεσβιών που μπορεί να τους αποστομώσει.

Η Rachel Venning είναι η συνιδρύτρια του Toys in Babeland και η εκδότης του website babeland.com.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...