Πώς να ρουφήξετε ένα Strap-On. Από την Rachel Venning

1) Χρησιμοποιήστε ένα ρεαλιστικό πέος. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε έκπληξη στην κοπέλα σας κατά τη διάρκεια της πίπας  με ένα μωβ δελφίνι dildo που κυκλοφορούσαν την δεκαετία του ’80, όσο όμορφα και γλυκά μπορεί να είναι. Για το γλύψιμο χρησιμοποιήστε ένα σέξυ dildo με ανατομικά σχηματισμένο κεφάλι και κορμό, και αν γίνεται με φλέβες και όρχεις ακόμα καλύτερα.

2) Όταν δέσετε το dildo, περάστε λίγες στιγμές μόνες σας μαζί του για να μπορείτε να το συνηθίσετε. Χαιδέψτε το και νιώστε το να σας πιέζει μέσα στο παντελόνι σας. Σιγουρευτείτε ότι η βάση του dildo είναι εκεί που κάνει τη μεγαλύτερη επαφή με το σώμα σας.

3) Να σκέφτεστε ότι έχετε πέος. Παρόλο που δεν είναι αληθινό μπορείτε να καβλώσετε στο μυαλό σας. Το dildo είναι απλά μια σωματική προεξοχή της ψυχικής σας πραγματικότητας και αυτό το πέος μπορεί να το νιώθετε υπέροχα είτε είναι αληθινό ή όχι.

4) Να το κάνετε κάπου πρόστυχα. Η πίπα φέρνει στο μυαλό σκηνικά όπως σκοτεινά σοκάκια, δημόσιες τουαλέτες και παρκαρισμένα αμάξια. Επιτρέψτε το σκηνικό να προσθέσει στον αισθησιασμό που νιώθετε.
 
5) Κάντε το σαν να είναι ένα show. Όταν ρουφάτε θυμηθείτε ότι η σύντροφός σας την βρίσκει πιο πολύ με την φαντασίωση και την όψη των χεριών, της γλώσσας και του στόματός σας. Οπότε να έχετε το οπτικό πεδίο μεταξύ σας καθαρό.
 
6) Χρησιμοποιήστε το χέρι σας να σπρώξετε τη βάση του dildo σας μέσα στο μουνί της. Το πιο αισθησιακό κομμάτι του σεξ για την παθητική θα είναι αυτή τη στιγμή, όποτε να φροντίσετε να το πετύχετε. Να κάνετε ρυθμικές κινήσεις με το χέρι σας στη βάση του dildo καθώς βάζετε το κεφάλι του dildo μέσα και έξω από το στόμα και αυτό θα σας δώσει και μια οπτική αλλά και μια αισθητική απόλαυση. Άλλσο ένας λόγος να κράτατε την βάση τους πέους είναι να μπορείτε να ελέγχετε το βάθος των διεισδύσεων.

7) Αν μπορείτε να το πάρετε όλο στο στόμα σας κάντε το. Ασχέτως του φύλου του καθενός αυτό είναι πάντα εντυπωσιακό και ερεθιστικό.

8) Φερθείτε στο dildo σαν να είναι πραγματικό πέος. Επικεντρωθείτε στα σημεία τα οποία θα άρεσαν στους άντρες. Χαϊδέψτε την φλέβα στο κάτω μέρος του πέους, βάλτε τη γλώσσα σας στην τρύπα του πέους, γαργαλήστε απαλά τα αρχίδια.
 
9) Αν σας αρέσει να χρησιμοποιείτε προφυλακτικά για να κρατάτε το dildo καθαρό, τότε καλό είναι να επιδείξετε αυτό το εντυπωσιακό, ερεθιστικό κόλπο που έχετε μάθει με το safe sex. Να βάλετε το προφυλακτικό στο dildo με το στόμα σας. Να κάνετε πολλές δοκιμές πρώτα με ένα προφυλακτικό χωρίς λίπανση.

10) Αν προτιμάτε να ερεθίζεστε περισσότερο στην κλειτορίδα, πιο πολύ από όσο μπορεί να σας προσφέρει οι παλινδρομικές κινήσεις του dildo στο αιδοίο σας τότε καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μικρό δονητή μεταξύ του strap on και της κλειτορίδας σας.

11) Μερικές κοπέλες γουστάρουν να τους παίζετε το αιδοίο καθώς του παίρνετε «πίπα». Άλλες όμως το βρίσκουν ότι τους χαλάει τη φαντασίωση. Οπότε καλό είναι να ξέρετε από πριν τι γίνεται. Ένα δάχτυλο στη κωλοτρυπίδα όμως είναι πάντα ευπρόσδεκτη σε κάθε «πίπα».

Υ.Σ. Πόσο Queer είναι αυτό;

Η λεσβιακή πίπα είναι το απόλυτο στο θέατρο του εναλλακτικού φύλου, γιατί αν κάτσεις να το σκεφτείς, τι απόλαυση υπάρχει για αυτούς που το κάνουν; Η απάντηση βρίσκεται στο ότι το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο είναι ανάμεσα στα αυτιά μας. Ο σκοπός είναι η επιθυμία. Η ιδέα, όλο το οπτικό, η εξουσία που νιώθουμε…όλα συνδυάζονται στο να μας καυλώσουν.

Μια γυναίκα, είτε παθητική είτε ενεργητική στην «πίπα» είναι όσο queer γίνεται. Αν δεν το έχετε ξανακάνει είναι πολύ πιθανό να σκέφτεστε ότι αυτό που κάνετε είναι περίεργο. Αφήστε την σκέψη να κάνει την πορεία της και μέτα διώξτε την. Κάνετε ότι κάνετε γιατί το νιώθετε ωραίο, να έχετε ένα μεγάλο πεός στο στόμα σας ή να βλέπεται το κεφάλι της κοπέλας σας να ανεβοκατεβαίνει καθώς σας παίρνει πίπα. Απολαύστε το όσο μπορείτε και όταν χύσετε τα έντερα σας τότε συγχαρείτε η μία την άλλην που είσασταν τόσο γενναίες. Δεν είναι εύκολο να είστε σεξουαλικά διεστραμμένη…αλλά τουλάχιστον δεν θα είστε μόνες σας.

Η Rachel Venning είναι η συνιδρύτρια του Toys in Babeland και η εκδότης του website babeland.com.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...