Fatale Media

Η Fatale Media δημιουργεί ταινίες ερωτικές, σέξυ, αυθεντικές, πάντα υψηλής ποιότητας που έχουν ως στόχο την ευχαρίστηση λεσβιών και άλλων σεξουαλικά περιπετοιωδών ψυχών.
 
Αν δεν ήταν η Kim Airs, την ιδιοκτήτρια του hot spot της Βοστώνης Grand Opening, δε θα είχαμε συναντηθεί ποτέ. Αλλά η Nan δούλευε τότε στο περιοδικό Girlfriends του San Francisco ως βοηθός εκδότη και ήταν στην Ν.Υόρκη για ένα επαγγελματικό συνέδριο gay and lesbian. Η Christi δούλευε στο περιοδικό Poets & Writers Magazine ως Διευθύντρια Marketing και η Kim το θεώρησε σημαντικό να συναντηθούμε. Ήταν στις αρχές Απριλίου του 1997.
Christi & Nan
 
 
Πήγαμε για φαγητό στο Chelsea σε ένα μπιστρό που όλες αγαπάγαμε, το L’Acajou, μαζί με την Kim Airs, την guru του αυνανισμού Betty Dodson και την συγγραφέα Anna Cerami. Μια καλλιτεχνική επίδειξη μόλις είχε ανοίξει τις πόρτες της και έτσι το μαγαζί ήταν γεμάτο με κόσμο.
 
Για μας ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
Η Nan Kinney είναι η πρόεδρος της Fatale Media και παραγωγός των ταινιών τους. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του αναγνωρισμένου περιοδικού On Our Backs.
 
Γεννήθηκε στην Minnesota, και ξεκίνησε την καριέρα της στην λεσβιακή πορνογραφία στις αρχές του 1980 όταν μετακόμισε στο San Francisco να δει την S&M σκηνή. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε λεσβιακή πορνογραφία που να έχει δημιουργηθεί από λεσβίες για λεσβίες, αυτή και 2 φίλες της οι, Debi Sundahl και Susie Bright, αγόρασαν υλικό και εξέδωσαν το πρώτο τεύχος του On Our Backs τον Ιούνιο του 1984.
 
Με την τεράστια επιτυχία του περιοδικού, οι Nan και Debi μπήκαν στην βιομηχανία του video. Τον Ιανουάριο του 1985, έβγαλαν τις ταινίες Private Pleasures και Shadows, δυο ταινίες που πρωταγωνιστούσαν πραγματικές λεσβίες ερωμένες και για πρώτη φορά υπήρχε ταινία που είχε δημιουργηθεί αποκλειστικά από λεσβίες. Μετέπειτα τίτλοι ακολούθησαν όπως Suburban Dykes, με τις Nina Hartley και Sharon Mitchell, το Hungry Hearts, το Dress Up for Daddy, το Clips, και BurLEZk Live! & BurLEZk II, με την Shelly Mars.
 
Το 1994, το On Our Backs εκδιδόταν σε δι-μηνιαία βάση και ειχε μεγάλη απήχηση. Τότε οι Nan και Debi αποφάσισαν να το πουλήσουν το περιοδικό και να ακολουθήσουν τα δικά τους project.
 
H Nan τώρα διευθύνει την Fatale Media και έχει διευρύνει το πεδίο δράσης της εταιρείας της να συμπεριλαμβάνει περισσότερες ερωτικές εικόνες και εμπειρίες. Η μεγαλύτερη επιτυχία της Fatale είναι το Bend Over Boyfriend, με τις sex-educators Carol Queen και Robert Morgan, που δίνουν συμβουλές για το πώς να προσφέρουν οι γύναίκες πρωκτικό σεξ στους άντρες. Οι δυο καινούριες κυκλοφορίες τους, Full Load! και Take Her Down! Lesbian Erotic Oil Wrestling Party, εξερευνούν την διασκεδαστική πλευρά της λεσβιακής σεξουαλικότητας.
 
“Στόχος μου είναι να προσφέρω μια εναλλακτική άποψη της σεξουαλικότητας.,” λέει η  Nan. “Το σεξ είναι πολύ σημαντικό στις ζωές των ανθρώπων. Το σεξ των λεσβιών ειδικά παρουσιάζεται με ένα πολύ περιορισμένο τρόπο στην παραδοσιακή πορνογραφία. Θέλω ο κόσμος να έχει και άλλες εικόνες, να ξεφύγει από την mainstream πορνογραφία. Αυτό προσφέρουμε.”
 
Για να ενθαρύνει τις λεσβίες να μπουν μπροστά και πίσω από την κάμερα, η Nan ξεκίνησε το Real Lesbian Sex, έναν ετήσιο διαγωνισμό λεσβιακής πορνογραφίας.
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...