Open your mind and your ass will follow

Δε θα σου πω πώς να το κάνεις, εκτός κι αν αυτό περιμένεις. Θα σου πω όμως γιατί να το κάνεις, έστω γιατί να το δοκιμάσεις και μετά αποφασίζεις αν θες συνέχεια. Θα σου πω γιατί είναι μια ευκαιρία να εκμεταλλευτείς σεξουαλικά ένα μέρος του σώματός σου που μπορεί να τό'χεις παραμελήσει. Και θα σου πω γιατί δεν υπάρχει λόγος να το θεωρείς κάτι κακό, παρά μόνο ίσως κάτι...άτακτο. Και αυτό, σύμφωνα με εμένα, είναι πάντα κάτι καλό.

Το πρωκτικό σεξ κερδίζει πάντως όλο και περισσότερο στις προτιμήσεις ανθρώπων κάθε σεξουαλικότητας. Εντάξει, μπορεί οι gay άντρες να έχουν τα πρωτεία (εκ των πραγμάτων), αλλά και οι ετεροφυλόφιλοι όλο και περισσότερο πειραματίζονται με αυτό. Οι λεσβίες όμως τί κάνουν;

Ήξερες ότι ο πρωκτός είναι γεμάτος σεξουαλικές νευρικές απολήξεις; Κι ότι κάποιες από αυτές βρίσκονται πιο κοντά στο τοίχωμα του πρωκτού παρά του κόλπου; Όχι; Τώρα το ξέρεις. Αν σκεφτείς επίσης ότι στο παρελθόν οι μικροεπεμβάσεις οι κολπικές γίνονταν χωρίς αναισθησία και χωρίς ιδιαίτερο πόνο, τί σου λέει αυτό για τις νευρικές απολήξεις του κόλπου; Ότι είναι ΤΟ βασικότερο όργανο σεξουαλικής ευχαρίστησης; Οπότε μέσω της πρωκτικής διείσδυσης μπορεί να βιώσεις (βιολογικά πάντα) μεγαλύτερο ερεθισμό κάποιων νεύρων και ο εγκέφαλός σου να ξεκινήσει να παράγει ένα σωρό ορμόνες ευχαρίστησης. Επίσης, λόγω θέσης, υπάρχει και έμμεσος ερεθισμός του G-spot, έτσι για να κάνει τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα. Μην ξεχνάς ότι σε έναν οργασμό, οι συσπάσεις εκτείνονται και στον πρωκτό κι ότι ο πρωκτός για κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι πηγή οργασμού χωρίς καμιά άλλη...βοήθεια.

Αυτά περί βιολογίας, περί ψυχολογίας όμως; Το πρωκτικό σεξ είναι ιδιαίτερα ενοχοποιημένο, επειδή είναι βρώμικο, επειδή είναι ο "λάθος" δρόμος, επειδή είναι περίεργο και επειδή δεν καταλήγει στην αναπαραγωγή (ούτε το λεσβιακό σεξ καταλήγει στην αναπαραγωγή, αλλά δε σε βλέπω να το κάνεις θέμα) και τελοσπάντων δεν είναι μια έκφραση ετεροκανονικότητας. Κοινώς, όταν παρουσιάζεται (που συνήθως δεν παρουσιάζεται) είναι είτε κάτι gay, είτε κάτι βίαιο και υποτιμητικό και σίγουρα βρώμικο.

Σκέψου το λίγο αλλιώς. Το πρωκτικό σεξ είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι κατά βάση, ένα παιχνίδι παράδοσης ελέγχου και ηδονής (και όχι μόνο) σε κάποιον άλλο. Είναι ένα παιχνίδι υποταγής αλλά και οικειότητας. Ή και τίποτα από τα παραπάνω, θα πούνε κάποιες/οι, απλά είναι κάτι που είναι ωραίο. Κι η αλήθεια είναι ότι χωρίς παράδοση, δεν υπάρχει αρκετή χαλάρωση και χωρίς χαλάρωση δεν υπάρχει ευχαρίστηση. Το ίδιο συμβαίνει και σε κάποιες γυναίκες με τον κόλπο τους, επειδή ακόμα και το "κλασικό" σεξ είναι με τη σειρά του ενοχοποιημένο. Υπάρχει ακούσια σύσφιξη των μυών κι επομένως πόνος.

Βέβαια, μπορεί να μου πεις ότι απλά δε σε ενδιαφέρει να το δοκιμάσεις, όπως μπορεί να μη σε ενδιαφέρει να δοκιμάσεις τόσα άλλα πράγματα στο σεξ (αλήθεια, γιατί;) και είναι κι αυτό σεβαστό. Αλλά σκέψου γιατί δε σε ενδιαφέρει. Σκέψου πως έχεις καταχωρημένο το πρωκτικό σεξ στο μυαλό σου. Τί εικόνες αναδύονται και τί αισθήματα όταν το σκέφτεσαι;

Πάντως, (ότ)αν έρθει η ώρα, έχε στο μυαλό σου ότι...

Δεν είναι βρώμικο. Δηλαδή αν έχεις ανησυχίες για θέματα υγιεινής, αυτό είναι το λιγότερο. Μπορείς και να το τσεκάρεις και να πλυθείς και στην τελική ξέρεις αν θες να πας στην τουαλέτα εκείνη την ώρα. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις προφυλακτικά και γάντια για μεγαλύτερη σιγουριά και μεγαλύτερη ευκολία.

Δεν πονάει όταν γίνει με τρόπο. Δηλαδή σιγά σιγά, με μπόλικη λίπανση, με εμπιστοσύνη, με χαλάρωση, με την κατάλληλη στάση. Δε βολεύουν όλες οι στάσεις όλους τους ανθρώπους, για ανατομικούς λόγους.

Δεν είναι αφύσικο, ούτε και ανήθικο. Στην τελική το σώμα σου είναι στη διάθεσή σου για να το απολαμβάνεις όπως εσύ επιθυμείς. Η ηθική, που με παραπέμπει σε κάτι πολύ Χριστιανικό, όταν αφορά σεξουαλικές επιθυμίες δύο συναινούντων ανθρώπων, όπως καταλαβαίνεις, δεν ορίζεται από τους έξω.

Τό μόνο που καλό θα ήταν να θυμάσαι είναι να αποφεύγεις να μεταφέρεις ένα dildo, δάχτυλο, χέρι από τον πρωκτό στον κόλπο, γιατί υπάρχουν πιθανότητες βακτηριδιακής κολπίτιδας.

Kat Q

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...