Women Who Like Women Who Like Music (archive)

 

Η Ομάδα Πολιτιστικής Παρέμβασης Cyberdykes (απο το 1995)ανασυγκροτείτε και ξεκινάει πολύ δυναμικά για την φετινή χειμερινή σεζόν 2003 - 2004.

Τα Women's Party επιστρέφουν στην πόλη μας με ανανεωμένο team πολλά υποσχόμενο και καινούργιες συνεργασίες από την ευρύτερη γυναικεία καλλιτεχνικής σκηνή της Αθήνας.

Women Who Love Women Who Love Music, αυτό είναι το θέμα στο πρώτο φθινοπωρινό Cyberdykes Women Party, ένας μίνι μουσικός μαραθώνιος από 3 ελληνίδες γυναίκες djs.

Dj. Miss Nina - γυναίκα είναι όποια αισθάνεται και δηλώνει γυναίκα. Ίσως η πρώτη πανέμορφη ελληνίδα Transsexual γυναίκα dj στην Αθηναϊκή Dance σκηνή ανοίγει το παρτυ με ήχους από την χορευτική εναλλακτική μουσική σκηνή

Dj.Ellen - η ψυχή των καλοκαιρινών International Women Party της Ερεσού, τα μουσικά της set έχουνε καθιερωθεί ως οι must ήχοι των πιο house underground progressive parties της Αθήνας για λίγους και εκλεκτούς

Dj. Tanja - χωρίς συστάσεις, η κοκκινομάλλα resident dj του Wundebar, η ανερχόμενη ελληνίδα dj, θεά της σύγχρονης electropop κλείνει την βραδιά .

Extra Tips

Sensual Queer Decoration by LX PointView, διαφάνειες από γυναικεία ερωτικά κορμιά θα πλημμυρίζουν τον χώρο.

Toys For Women by Charm Toy's Box, στο κάτω stage με χαμηλό φωτισμό, έκθεση από ερωτικά gadget που θα θέλατε στην προσωπική σας συλλογή.

Girls Juggling - πίσω από την μεγάλη τζαμαρία με τα φώτα σβηστά παιχνίδια με φωτιές θα γεμίζουν τον χώρο χρώμα και σχήματα αισθησιακά.

Όλα αυτά στην καρδιά της πιο gay περιοχής της Αθήνας, στο Γκάζι-Περσεφόνης & Δεκελέων 12, Mad Club.

Dykefully Yours,
Maria Cyber
PS: entrance only for women and our gay friends

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...