Xmas Drag King Party by Cyberdykes (archive)

Δεν είναι λίγες οι χρονιές που οι Cyberdykes πρόσφεραν στο Ελληνικό queer κοινό απίθανα party για να μας βγάλουν από την μελαγχολία των γιορτών.

Σας προσκαλεί σε ένα μεγάλο Xmas Party.
Miss Santa Claus will be around....
Στα decks θα βρίσκονται η Dj.Tanja και η Dj.Miss Nina.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Party που θα σας γεμίσει καλή ενέργεια για τις γιορτές που έρχονται στο Mad Club-Περσεφόνης & Δεκελέων 12, Γκάζι. Πληροφορίες : 210 3454604

Exlusive Drag King Show: Billy Dustin Sand

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα μοναδικό Drag King Show από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Billy Dustin Sand.

O Billy είναι δημιούργημα μιας καλλιτέχνιδας γυναίκας μεταμφιεσμένη σε άντρα (drag king). Ο Billy ξεκίνησε τις περιπέτειες του το 1996 παρουσιάζοντας την αγαπημένη του persona 'Τhe Lonesome Billy'. Ο Billy κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Drag Queen & Drag King Competition New York City.
Η φήμη του γρήγορα εξαπλώθηκε μέσα από το γνωστό τηλεοπτικό show του Ricky Lake όπου εμφανίσθηκε μαζί με τους 10 πιο διάσημους Drag King της Αμερικής. Μερικοί από τους χαρακτήρες που έχει υποδυθεί είναι Elvis, Roy Orbison, Jay Z, και Freddie Mercury.

Στην βραδιά που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθηνά θα τον δούμε ως Freddie Mercury (Queen) και ως τον γνωστό ράππερ Jay Z να τραγουδάει μαζί με την Amil.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...