Safe Sex Parties by Cyberdykes (archive)

Από το 1997, δυο χρόνια δηλαδή μετά τη  ίδρυση τους, τα Cyberdykes Parties αφιέρωναν τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο ένα θεματικό πάρτυ  στην διάδοση του λεσβιακού Safe Sex. Μιλάμε ανοιχτά για την δική μας σεξουαλικότητα γιατί ξέρουμε ότι δεν υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε για αυτήν όπως αιώνες μας μαθαίνουν και άρα απο την στιγμή που μιλάμε για σεξουαλικότητα, dildo, strap on, sex toys κλπ δεν γίνεται να μην μιλάμε για safe sex. Προστατευόμαστε και αυτοδιαθέτουμε το σώμα μας σύμφωνα με τις δικές μας επιθυμίες. Δημιουργούμε και απενοχοποιούμε την δικιά μας, λεσβιακή πορνογραφία. Μια σειρά από parties που προβάλουν και προωθούν το αληθινό λεσβιακό sex και όχι αυτό που θέλουν τα αντρικά περιοδικά να δείχνουν. Μια σειρά από parties που δείχνουν και μιλάνε για τρόπους προστασίας από τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα με ένα τρόπο παιχνιδιάρικο και όχι τρομολαγνείας. Εμείς οι λεσβίες και κάνουμε και ευχαριστιόμαστε το sex και δεν είμαστε αμόλυντες από ιούς και μικρόβια, αν δεν μιλήσουμε εμείς για εμάς κανένας άλλος δεν θα το κάνει.

Ένα από τα Δελτία Τύπου εκείνης της εποχής που στέλναμε σε όλα τα media και είχε ως θέμα το Cyberdykes Party το Safe Sex. Να σημειώσουμε ότι παραθέτουμε το Δελτίου Τύπου χωρίς την μορφοποίηση που κάναμε τότε και τα τυπώναμε και τα στέλναμε σε φακέλους στα γραφεία των δημοσιογράφων σε εφημερίδες, περιοδικά και ραδιόφωνα! Σας παραθέτουμε μόνο το κείμενο!

"Τι κάνει ένας straight άντρας στην είσοδο ενός club με πολλά λεφτά στο χέρι? Προσπαθεί να μπει στα Cyberdykes Parties, But Cyberdykes are only for women" M.C.

M.Cyberdyke
p r e s e n t s
CYBERDYKES
Girl's Party
Do it your way-Do it safe!
Don't fuck with life
Fuck with a glove(lesbian) or
with a condom(straight)

Τα γνωστά και μοναδικά στην Ελλάδα Cyberdykes:Girl's ONLY Party,με τα πιο hot female vibes της πόλης είναι πάλι μαζί σας και αυτόν το χειμώνα !!!!

Music by:
Queen D.
Η βασίλισσα της Disco,Διονυσία Ανδρικοπουλου

Sunday 25 October
At
The new Club Net(ex Zone DK)
Συγγρού 20 και Καλεσχρου 8

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...