Ο Αγ.Βαλεντίνος πιστεύει : “Γιατί θα πρέπει να χαρίσεις την καρδιά και το κορμί σου σε έναν και όχι σε όλο το Darkroom?”

St.Valentine is non-monogamous! Queer Comedy By Cyberdykes (14-2-2001)

St. Valentine is non-monogamous είναι το 3ο μέρος της Queer Trilogy από την Maria Cyber

Ο Αγ.Βαλεντίνος πιστεύει : “Γιατί θα πρέπει να χαρίσεις την καρδιά και το κορμί σου σε μια και όχι σε όλο το lesbian bar?”
Είναι η γιορτή των ερωτευμένων 14 Φεβρουαρίου.
Είναι μια πολύ τραγική μέρα για την Ξένια που πρέπει να κάνει τρία δώρα αλλά και να κατορθώσει να βγει για ρομαντικό δείπνο και με τις τρεις κοπέλες της το ίδιο βράδυ. Απελπισμένη η Ξένια ζητάει την βοήθεια του Αγ.Βαλεντίνου. Τι θα προτείνει ο Αγ.Βαλεντίνος στην Ξένια ? Θα καταφέρει να την βγάλει από την δύσκολη θέση?

Wed. 14 Feb 2001

Show starts @ 12.30
Followed by a Safe Sex Party

Dj.sofia
Plays for make you to “play„
UK Garage and pure Dance music

GAZE @
Thisio 116 – Ermou

A queer comedy
St. Valentine is non-monogamous
A stand up comedy that is dealing with: non-monogamous affairs, open relationships, jealousy and safe sex.

 

Ο Αγ Βαλεντίνος δεν ήταν μονογαμικός, εσείς;

Η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου δεν μου αρέσει καθόλου. Η γιορτή των ερωτευμενων ειναι η πιο χαζη πιεστικη straight γιορτη του πλανητη.
Η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου είναι η μέρα που νιώθεις ότι πρέπει να διαλέξεις που θα δώσεις την καρδιά σου και αναρωτιέσαι εαν υπάρχει κανένας που να την θέλει. Η γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου είναι η μέρα που ακόμα και  ερωτευμένη να μην είσαι, περιμένεις κάποια να σου κάνει ένα δώρο και άμα δεν σου κάνει κανένας δώρο τότε νομιζεις ότι κανένας δεν σε αγαπάει.

Είναι η μέρα που θα ήθελες να μπορούσες να κάνεις δώρο σε κάποια αλλά σε ποια; Τότε είναι που ανακαλύπτεις ότι όλη σου την ζωή ήσουνα μια άκαρδη σκύλα του sex. Καλά στα έλεγαν οι γκόμενες που έπαιρνες το βράδυ και άφηνες μόνες το πρωί.

Είναι η μέρα που πρέπει να κάνεις δώρο στην γκόμενα σου και να δώσεις και μια ολόκληρη performance (παράσταση) ότι δεν κουράστηκες μέσα στα 10 χρόνια σχέση σας να είσαι ακόμα  ερωτευμένη μαζί της. Γίνεσαι μια ψεύτρα για χάρη του Αγ.Βαλεντινου.

Είναι η μέρα που αναγκαστικά θα πρέπει να κάνεις δώρο στην καινούργια σου γκόμενα, άσε που περιμένει και συμβόλαιο πίστης μαζί με το δώρο. «Θέλεις να τα φτιάξουμε αγάπη μου;» Την άλλη μέρα βέβαια της εξηγείς ότι το απαιτούσε η μέρα και το δώρο και την πρόταση και καλύτερα είναι να συνεχίσετε την ανοιχτή σχέση σας.

Άμα εισαι "τυχερή" η μέρα του Αγ.Βαλεντίνου σε βρίσκει ερωτευμένη με μια υπέροχη γυναίκα που σε λατρεύει και εκεινη.

Τι κάνεις όμως άμα έχεις τρεις σχέσεις και είσαι και με τις τρεις τρελλά ερωτευμένη και δεν το ξέρει καμία για την άλλη;

Να τι έκανε μια "τίμια" φίλη μας. Αγόρασε τρία δώρα, ένα στην καθένα κοπέλα της. Έκλεισε στο όνομά της ενα τραπέζι για τέσσερις σε ένα καλό ετσιατόριο. Πήρε τηλέφωνο νωρίς το πρωί όλες, κι τους είπε χρόνια πολλά και πόσο ερωτευμένη νιώθει. Τους έδωσε ραντεβού, σε όλες την ίδια ώρα, στο ίδιο restaurant .
Πήρε τρία κόκκινα τριαντάφυλλα και άργησε να πάει στο ραντεβού ένα τέταρτο.

H συνέχεια επί της σκηνής.

Dykefully Yours,
Maria Cyberdyke

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...