LesbianGR #Chat Room# Party Τετάρτη 25 Ιουλίου 2007

Χρωστάγαμε ένα party για το καινούργιο LesbianGr αλλά πριν προλάβουμε να το πραγματοποιήσουμε, πλημμύρισε το chat με κόσμο που θέλει να γνωριστεί από κοντά και πλημμύρισαν και οι Γνωριμίες, έτσι κατά απαίτηση, κάνουμε το πρώτο Last Minute Flirting Party σε μια υπέροχη λευκή καλοκαιρινή ταράτσα στην καρδιά του gay village. Παίζουμε τις μουσικές μας, γνωριζόμαστε, πίνουμε cocktails και παίζουμε και με το chat στην μεγάλη οθόνη.
 
Το LesbianGR είναι κάτι παραπάνω από το μεγαλύτερο διαδικτυακό portal για γυναίκες με συγκεκριμένη σεξουαλική επιλογή, ουσιαστικά το LesbianGR προσελκύει δυναμικές, αυτόνομες, ανεξάρτητες, κατακτήτριες γυναίκες, τις σύγχρονες αμαζόνες αλλά και τους μοντέρνους άντρες που τις λατρεύουν.

Κάθε μέρα και κάθε ώρα βρισκόμαστε όλες και τα «λέμε» στο chat room του LesbianGR, επίσης εκτός από το  chat room τεράστια συμμετοχή βλέπουμε και στις Γνωριμίες, ρίξτε μια ματιά και θα βρείτε οτι λαχταράτε, είπαμε λοιπόν να βρεθούμε και από κοντά και να "παίξουμε" κατά πρόσωπο 🙂

Τετάρτη 25 Ιουλίου πριν σαλπάρουμε για τα νησιά, προς Μύκονο ή Ερεσό μπορεί να βρούμε παρέα και τελευταία στιγμή, αν δεν τα έχουμε καταφέρει μέχρι τότε.
 
Last Minute Flirting Party το Chat Room και οι Γνωριμίες του LesbianGR σας προσκαλούνε σε ένα party για όλα τα γούστα στο Summer Kazarma – Κωνσταντινουπόλεως 84 – Γκάζι.
 

 

 

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...