Παράσταση Less @ Bios, από 8/10/07

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

H Oμάδα 33 με την performance “Less” ολοκληρώνει τις παραστάσεις της, στο υπόγειο του Bios,  την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Αν από τη θεατρική πράξη αφαιρέσεις το ρυθμό, τη δράση, τη συγκίνηση, την αγωνία, το λόγο, την ηθοποιία, το ταλέντο, τι είναι αυτό που μένει; Πόσο δύσκολο είναι να πεις μια ιστορία; Δυο άνθρωποι που επιχειρούν να πουν δυο ιστορίες. Θα τα καταφέρουν; 

Η παράσταση έχει ανεβεί τον Φεβρουάριο-Μάρτιο 2007  στο φουαγιέ του θεάτρου Επί Κολωνώ καθώς και τον Μάιο στο Bios.

Παραστάσεις: Δευτέρα & Τρίτη στις 21.30

Χώρος: Bios

Παίζουν: Βάσω Καμαράτου, Κώστας Κουτσολέλος

Διάρκεια παράστασης: 40 λεπτά

Τιμή εισιτηρίου: 10 €

Πληροφορίες – κρατήσεις: Bios,Πειραιώς 84, τηλ. 210 34 25 335

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Έμυ Βάγια, 6945 40 55 94

 

Ακολουθεί μια μικρή συνέντευξη με την Βάσω Καμαράτου της παράστασης Less

- Πείτε μας πως ξεκίνησε η ιδέα του Less;

Στην ουσία γεννήθηκε! Το θεωρούμε «παιδί» μας γιατί είναι εξ’ολοκλήρου δικό μας δημιούργημα. Πέρυσι λοιπόν, το χειμώνα στο φουαγιέ του Επί Κολωνώ ξεκινάσαμε τις νύχτες,  performances. Νέες ομάδες θα είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν κάτι που θα λάμβανε χώρα και θα εμπνεόταν από το χώρο του φουαγιέ. Έτσι λοιπόν και εμείς αποφασίσαμε πως θα θέλαμε να δείξουμε κάτι στον κόσμο. Κάνοντας πρόβες και μη έχοντας τίποτα συγκεκριμένο στο μυαλό μας, μας γεννήθηκε η επιθυμία να μιλήσουμε στον κόσμο όσο πιο απλά μπορούμε, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο κείμενο, χωρίς θεατρικούς κανόνες, χωρίς πολλά τρίκ, αλλά με μόνο όπλο την ανάγκη μας για αυτά που πραγματικά θα θέλαμε να πούμε τη δεδομένη στιγμή. Ο χώρος εξαιρετικός και η πολυθρόνα της Ελένης Σκότη, που έτυχε να βρίσκεται εκεί στις ολονύχτιες πρόβες μας, ήταν οι σύμμαχοι μας! Την τελευταία νύχτα πριν την πρεμιέρα, τολμώ να πω, και μετά από πολλά τσιγάρα, ένα μεγάλο χυμό πορτοκάλι και το κρεβάτι του Black Βox, που για δυο ώρες μας φιλοξένησε για να καθαρίσει λίγο το μυαλό μας, γεννήθηκε το Less

-Θέλετε να περάσετε κάποιο μήνυμα στον κόσμο μέσω της παράστασης;

Δεν έχω να πω καμία σοφία στον κόσμο, δεν έχω να πω τίποτα που δεν το ξέρει ήδη, δεν είμαι κάποια ιδιαίτερη επειδή βρίσκομαι πάνω στη σκηνή και κάτω από τα φώτα. Αλλά καλώς ή κακώς μόνο έτσι μπορώ να εκφραστώ.

- Είναι κάτι άλλο που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας;

Θέλω να αναφέρω το σημαντικότερο στοιχείο του Less. Είναι όλοι εκείνοι που πίστεψαν σε εμάς και μας ώθησαν να το συνεχίσουμε. Εκτός όλων των άλλων, σημαντικό ρόλο έπαιξε και παίζει η φίλη μας η Έμυ. Ελένη ευχαριστούμε που είσαι πάντα εκεί!

Οπότε σας καλούμε στο υπόγειο του Bios που μας φιλοξενεί από πέρυσι και που και εκεί όπως και στο Επί Κολωνώ, μας αγκάλιασαν και νιώσαμε πραγματικά σαν το σπίτι μας και πήρε και άλλη διάσταση η όλη παράσταση γιατί και εκεί ο χώρος είναι εξαιρετικός. Να έρθουν και να προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε και ίσως να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον. Η παράσταση διαρκεί 45 λεπτά και καλώς να ορίσετε.

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...