Anne Clark Live @ Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater)(19/12/08) + Αθήνα (Gagarin 205)(20/12/08)

  Στα σκοτεινά clubs της δεκαετίας του '80... Στο Decadence, το Μemphis και το Eναλλάξ στην Αθήνα, στο Berlin και στο Sante στη Θεσσαλονίκη.... αργά το βράδυ οι deejays της εποχής διάλεγαν πάντα την σωστή στιγμή για να δώσουν ένα spin στο Our Darkness... There has to be passion... σαν σύνθημα οι λέξεις έσχιζαν την νύχτα... ήταν ο ύμνος της εποχής.

Ένα τραγούδι που άντεξε στον χρόνο. Νεαρή Ιέρεια του new wave τότε, η Anne Clark έμελλε να αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχεση με το ελληνικό κοινό και να γράψει την δική της ιστορία.  Κομμάτια σαν το ''Our Darkness'',”Abuse”,  ''Sleeper in Metropolis'', ''True love Tales'', ακούγονται αδιάλειπτα μέσα στο χρόνο και είναι τα χαρακτηριστικότερα ίσως δείγματα της καριέρας της. Μιας καριέρας που με βάση τη μουσική περιπλανήθηκε και σε όλες της τις εφαρμογές, τις σχετικές με το θέατρο και τον κινηματογράφο. Οι  παραστάσεις της συχνά περιλάμβαναν ποίηση, ηλεκτρονική μουσική και δραματουργία.

Η σκοτεινή μελωδική της διάθεση και οι μεστοί της στίχοι εντυπωσιάζουν μην αφήνοντας γενιά ασυγκίνητη – των πρόσφατων emo συμπεριλαμβανομένων.

Την περιμένουμε τον χειμώνα που θα έρθει ...

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008  στη Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater)
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008 στην Αθήνα (Gagarin 205)

Eισιτήρια προς 30 euro θα προπωλούνται από την επόμενη εβδομάδα (5 Μαρτίου) στα Ticket House και στο www.ticketpro.gr

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ANNE CLARK;

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...