Sticky Finger Women's Party.

Το LesbianGR αυτή την στιγμή ξεπέρασε ένα προσωπικό του ρεκόρ και για τον μήνα Μάρτιο «χτύπησε» τους 60.000 μοναδικούς επισκέπτες. Ο τομέας των Γνωριμιών και το chat room του LesbianGr , όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, έχει κυριολεκτικά καταλειφθεί από χρήστες και μετά από 10 χρόνια ύπαρξης έχουμε κάθε λόγο να το γιορτάσουμε.

Διαλέξαμε την εξωτική ατμόσφαιρα του Tiki Athens γιατί φημίζεται για τα coctails του και επιλέξαμε ένα διάσημο coctail που να αρμόζει στο κοινό μας και έτσι ονομάσαμε το party μας. Το Sticky Finger Coctail (1jack daniels,1/2 drambuie,1/2 grand marnier) θα έχει την τιμητική του εκείνο το βράδυ.

Διοργανώνουμε το STICKY FINGERS WOMEN'S PARTY γιατί θέλουμε να το γιορτάσουμε το ρεκορ μας 
με cocktails, καλοκαιρινές μουσικές και κυρίως να γνωριστούμε και από κοντά και να "συστήσουμε" τα nick names μας.
 
Διατηρώντας το LesbianGr για τόσα χρόνια και το νεότερο αδελφάκι του GayathensGr αυτό που διαπιστώνω καθημερινά είναι ότι όταν δεν πρέπει να δηλώσουμε ονοματεπώνυμο τότε είμαστε πιο αληθινοί.

Λέω κάτι καινούργιο; Φυσικά όχι αλλά κάποιος αυτήν την «γνωστή» παρατήρηση πρέπει να την πάρει επιτέλους στα σοβαρά.
Είμαστε πάρα πολλοί, τόσοι πολλοί που άνετα βγάζαμε βουλευτή. Και στην κάλπη πάλι δεν δηλώνεις ονοματεπώνυμο.

Παρακολουθώ τον «εμπαιγμό» του Συνασπισμού, παρακολουθώ την ιστορία με το Σύμφωνο Συμβίωσης και την χρόνων βολική αντίληψη των πολιτικών ότι η χώρα δεν είναι έτοιμη να περιλάβει τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια στο χάρτη δικαιωμάτων.
Μπούρδες, μια χαρά έτοιμοι είμαστε, έχετε διαβάσει τις Γνωριμίες στο LesbianGr, νομίζω ότι άνετα γίνονται αντικείμενο κοινωνικής μελέτης.
Τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια που με τρυφερότητα, πάθος και σεβασμό ζητάνε ζευγάρια γυναικών, οι άντρες που ζητάνε αφέντρες, οι κοπέλες που ανοίγουν όλο το υπέροχο συναίσθημα τους πάνω σε λίγες αράδες, οι παντρεμένες και οι παντρεμένοι που έχουν παραπάνω από ψυχή και όρεξη για ζωή, οι άνθρωποι που τους αρέσει να παίζουν με τα φύλα και τους ρόλους όλοι αυτοί τι είναι, πλάσματα της φαντασίας από άλλο πλανήτη;. Όλος αυτός ο κόσμος είναι ένα πολύ αξιόπιστο δείγμα και καλύτερη μέτρηση από τα μηχανάκια της AGB που μόλις ακουμπάνε τα 1200 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα.

Όλος αυτός ο κόσμος είναι ζωντανός και εν δράση και ψηφίζει και καταναλώνει και πληρώνει φόρους και συνδέσεις και έχει άποψη, για αυτό υπερασπίζεται με τον πιο «βολικό» τρόπο την σεξουαλική του ζωή και δεν την παρατάει. Νομίζετε ο κόσμος του διαδικτύου είναι πλασματικός; Λάθος κάνετε είναι άκρως μετρήσιμος και αληθινός.

Η Ευρώπη έχει πλημμυρίσει με gay δημάρχους που το δηλώνουν και που παντρεύουν gay κόσμο. Το Athens Pride διπλασιάζει κάθε χρόνο τα νούμερα του, το Gay & Lesbian Film Festival κάνει ρεκόρ εισιτηρίων, το Γκάζι ασφυκτιά και ανακατώνει όμορφα gay και straight κοινό. Τα gay sites χτυπανε νούμερα. Δεν ξέρω ποιος πολιτικός θα κάνει το βήμα, αυτό που ξερω είναι ότι δεν θα χάσει. Μέχρι τότε εμείς μπορούμε να πολλαπλασιαζόμαστε και να γνωριζόμαστε και να ανακαλύπτουμε ότι η πραγματική κοινωνία είναι έτοιμη για κάθε ενήλικη σεξουαλικότητα και σεξουαλικό προσανατολισμό. Για αυτό που δεν είναι έτοιμη είναι για χρεοκοπημένα νοικοκυριά που ρίχνουν την λίμπιντο και για πλασματικούς πολιτικούς που αγνοούν σκόπιμα την πραγματικότητα.
 
Σας περιμένουμε όλους και όλες στο μεγάλο party του LesbianGR, είμαστε πολύ περισσότερα πράγματα από nick names!
Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...