Athens Erotica 2008 @ Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ (9,10/5/08, Μεταμόρφωση)

1η έκθεση Erotica

The Adult Entertainment Show!!!
Μετά το Βερολίνο και την Αγγλία για πρώτη φορά και στην Ελλάδα μία έκθεση αφιερωμένη το sex. Όλα θα είναι εκεί sex shops, DVD - movies, strip clubs, ξενοδοχεία, αισθησιακά εσώρουχα, tatoos, αξεσουάρ, hot lines και πολλά πολλά άλλα...

Θα λείψεις εσύ;

Η ερωτική βιομηχανία στην Ελλάδα, για πρώτη φορά έρχεται στο προσκήνιο και επικοινωνεί με το Ελληνικό Κοινό, μέσα από την Έκθεση ‘’Athens Erotica’’, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 - 10 και 11 Μαΐου 2008 στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση.

Oπως όλα δείχνουν οι σημερινοί άνθρωποι των δύο φύλλων, όλων των ηλικιών, χαίρονται το sex σε όλες τις εκδοχές του. Οι εποχές που κρυβόμασταν πίσω από το δάχτυλό μας, πέρασαν χωρίς γυρισμό, γιατί επιτέλους κατανοήσαμε ότι το σεξ βοηθάει στην ψυχοσωματική ισορροπία και την ποιότητα της ζωής μας.

Σκοπός της Έκθεσης είναι να αναδείξει, να προβάλλει και να ενημερώσει υπεύθυνα τους επισκέπτες της για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αφορούν στην ερωτική και σεξουαλική ζωή. Συγχρόνως να συμβάλει ώστε ο κάθε επισκέπτης να μπορεί να λύσει όλες τις απορίες του γύρω από το σεξ, τους κανόνες υγείας, τα μυστικά, τις παραμέτρους και τα προβλήματα που ενδεχομένως δημιουργούνται στην καθημερινή πρακτική.

 Όλα αυτά θα αναλυθούν και θα συζητηθούν μέσα από διαλέξεις ειδικών επιστημόνων, οι οποίες και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Έκθεσης.

Παράλληλα, η Athens Erotica, δίνει μια μοναδική δυνατότητα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ερωτικών προϊόντων ή των υπηρεσιών να παρουσιάσουν και να προβάλλουν τα προϊόντα τους, ή τις υπηρεσίες τους, σ’ αυτό το μοναδικό εκθεσιακό γεγονός. Η συμμετοχή τους, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση των πωλήσεών τους αλλά και στην εξοικείωση του Έλληνα καταναλωτή με ότι πιο νέο και καινοτόμο «αγκαλιάζει» τη μοναδικότητα της ερωτικής συγκίνησης

3 Days Party

Ένα πάρτι που θα διαρκέσει τρεις ολόκληρες μέρες. Διάσημοι Dj’s (όπως οι Narni Shakers - 3 topless dj’s, o PETROS FLOORFILLER, ο ROBERT VADNEY (Perfecto Records),
R’N’B’ party, all day ανδρικό - γυναικείο striptease, fetish BDSM Stage, καλλιστεία για τον τίτλο Dream girl, Pornstars, drag show, special show, events, πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα! Στην EROTICA θα τα δείτε... όλα. Shows, events και μουσική από τους κορυφαίους του είδους μόνο για τα μάτια σας.

Free μεταφορά

Τώρα το ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης έρχεται δίπλα στην πόρτα σου. Κάθε μιάμιση ώρα θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από την Ομόνοια, ενώ και το parking στον χώρο του εκθεσιακού κέντρου θα είναι ελεύθερο. 

Ladies FREE

Ο κόσμος το έχει τούμπανο... ότι στα ζευγάρια η κυρία μπαίνει δωρεάν. Γιατί ιδίως για τις κυρίες το προκαταρτικό δεν είναι αμάρτημα...

Πάσο 3 ημερών,
ΜΟΝΟ 30 EURO

Τιμή Εισητηριου ανα Ημέρα ΜΟΝΟ 15 EURO

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: www.athenserotica.net

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...