H Nύχτα Των Ρεκόρ @ Aθηνών Αρένα (1/12/08, Αθήνα)

“Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ”

ΕΝΑ SHOW ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ GUINNESS
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το πιο φαντασμαγορικό show της χρονιάς από τους κορυφαίους Guinness Recordmen στον κόσμο.

Παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΧΩΡΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ SHOW ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ!!!

ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ
ΣΤΙΣ 21.00

Πόσες φορές, όταν διάβασες για κάποιον που μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, δεν σκέφτηκες, πόσο σπουδαίο είναι να ζήσεις τις στιγμές που οι ρέκορντμεν σπάνε τα παγκόσμια ρεκόρ; Ήρθε η βραδιά για να… τα δεις όλα!!!!

Μια βραδιά με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, που θα συγκεντρώσει στην Αθήνα διάσημους αστέρες που έχουν κάνει ρεκόρ! Σε συνεργασία με την GUINNESS WORLD RECORDS παρουσιάζεται τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, ένα σόου κορυφαίων επιδόσεων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνεται η «ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ», μία ζωντανή παρουσίαση αλλά κι ένας διαγωνισμός με έπαθλο μια θέση στο Βιβλίο Guinness.

Και από αυτή την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει και η ελληνική συμμετοχή. Μια θέση στο επόμενο βιβλίο με τα records Guinness φιλοδοξεί να κατακτήσει και ο  Ηλίας Ψινάκης. !!!

H 1η «ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ» θα φέρει στην Ελλάδα τους πιο σημαντικούς Guinness Recordmen , οι οποίοι θα παρουσιάσουν ζωντανά τις κορυφαίες επιδόσεις που τους εξασφάλισαν μια σελίδα σ’ ένα από τα πιο διάσημα βιβλία του κόσμου. Παράλληλα, στο διαγωνιστικό κομμάτι και παρουσία της επίσημης κριτικής επιτροπής των Βραβείων Guinness, οι recordmen θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν τα ήδη υπάρχοντα αλλά και καινούργια  ρεκόρ, κατακτώντας μια νέα θέση στο Βιβλίο Guinness.

Το κοινό της “ΝΥΧΤΑΣ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ” θα έχει την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα  επιδείξεις δύναμης και δεξιοτεχνίας, ευρεσιτεχνίες και άλλες ξεχωριστές και πρωτοποριακές επιδόσεις από τους κορυφαίους Guinness Recordmen . Να θαυμάσει αλλά και να κρίνει τις επιδόσεις των συμμετεχόντων και να γίνει μέρος μιας βραδιάς που θα καθορίσει τα επόμενα βραβεία του ξεχωριστού αυτού θεσμού. Κορυφαίοι circus performers, ακροβάτες και αθλητές των extreme sports, θα πλαισιώσουν την βραδιά με τα δικά τους εντυπωσιακά νούμερα.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ..

Για περισσότερο από μισό αιώνα, το βιβλίο Γκίνες έχει ταυτίσει το όνομά του με κάθε είδους ρεκόρ. Ανθρώπινα επιτεύγματα και «θαύματα» της φύσης απ’ όλο τον κόσμο καταγράφονται κάθε χρόνο, αφού προηγουμένως διαπιστωθεί η γνησιότητά τους. Η πρώτη έκδοση του βιβλίου κυκλοφόρησε το 1955. Η ιδέα για τη δημιουργία του, τέθηκε για πρώτη φορά στη μπυραρία «Γκίνες» του Δουβλίνου, απ’ όπου πήρε και το όνομά του. Το θέμα της συζήτησης εκείνη τη βραδιά μεταξύ των θαμώνων ήταν το κυνήγι. Όταν τέθηκε το ερώτημα «ποιο είναι το πιο γρήγορο θήραμα», διαπιστώθηκε ότι κανένα από τα βιβλία αναφοράς της εποχής δεν περιείχε την απάντηση.

Το θέμα ανέλαβαν να ερευνήσουν δύο δίδυμοι, ο Ρος και ο Νόρις Μακ Γουάιρτερ, διακεκριμένοι βρετανοί αθλητές και δημοσιογράφοι, που εκείνη την περίοδο δούλευαν για ένα λονδρέζικο γραφείο ερευνών. Η απάντηση, μαζί με πολλές άλλες ανάλογων ερωτημάτων, αποτέλεσαν το υλικό για το νέο βιβλίο τους. Οι πωλήσεις του ξεπέρασαν κάθε προσδοκία κι έτσι ακολούθησαν αρκετές επανεκδόσεις. Τελικά, καθιερώθηκε να κυκλοφορεί μια αναθεωρημένη έκδοση κάθε Οκτώβριο, ώστε να συμπίπτει και με τη χριστουγεννιάτικη αγορά.
Σήμερα, το ίδιο το βιβλίο Γκίνες κατέχει δύο μοναδικά ρεκόρ…
Έχει καταγραφεί στις δικές του σελίδες ως το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις σ’ όλο τον κόσμο, αλλά και ως αυτό που το κλέβουν περισσότερο από τις αγγλικές βιβλιοθήκες.

Στην παράσταση θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων:

Sherry Foruton

«Ανθρωπος εναντίον 2 μοτοσυκλετών»

Ο Sherry, βρίσκεται ανάμεσα σε 2 μοτοσυκλέτες των 160 ίππων, κινούμενες σε αντίθετη κατεύθυνση, και καταφέρνει, ως σύγχρονος Ηρακλής, να τις ακινητοποιήσει με το κορμί και τα χέρια του.

DENNI DUSTERHOFT,  ο "Ανθρωπος Φλογα"

«Η μεγαλύτερη διάρκεια φλεγόμενου σώματος»

Για περισσότερα από 2.38 λεπτά, όλο το σώμα του Denni θα φλέγεται, χωρίς να έχει την υποστήριξη του οξυγόνου. Το επιχείρημα αυτό θα τον φέρει κοντά σε ένα νέο ρεκόρ Guinness.

SOS & VICTORIA PETROSYAN

«Οι γρηγορότεροι άνθωποι στον κόσμο στην αλλαγή κοστουμιών»

Δύο φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές με τους καλύτερους χρόνους στις περισσότερες αλλαγές    κοστουμιών. Το πρώτο στην Γερμανία με 16 κοστούμια σε 2 λεπτά, το δεύτερο στην Κίνα με 12 κοστούμια σε 1 λεπτό! Θα το σπάσουν στην Αθήνα;

Vasek Klouda

«Most consecutive footbag kicks - doubles»

Ο Vašek Klouda είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής του freestyle footbag. To πρώτο μεγάλο του τίτλο -"Footbag World Championship"- κέρδισε το 2002 στο San Francisco. Σήμερα κατέχει 6 συνεχόμενους παγκόσμιους τίτλους.

JANNA  VERNUNFT

«Σπάσιμο σανίδων με την βοήθεια των μαλλιών»

H Janna Vernunft θα προσπαθήσει να κάνει νέο ρεκόρ Guinness, σπάζοντας, μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, 11 ξύλινες σανίδες, με ένα μεταλλικό αντικείμενο βάρους 200gr δεμένο στην άκρη των μαλλιών της (που είναι πιασμένα σε κοτσίδα).

Διοργάνωση : INTERSHOW (www.intershow.eu) 
Πληροφορίες : 210-7240744 & 2310 968909
Προπώληση εισιτηρίων:
www.i-ticket.gr (τηλεφωνικό κέντρο : 801 11 60000 & 210 6786000)
Δισκοπωλεία Metropolis και στο Public στο Σύνταγμα.
Τιμές εισιτηρίων: 100 Ευρώ (VIP), 60 και 40 Ευρώ (Α και Β διάζωμα-), 30 Ευρώ (Γ διάζωμα - όρθιοι).

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...