ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ @ ΝΑΞΟΣ, 30/7/12

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

“Μέρες του Φωτός - unplugged”

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΝΑΞΟΣ – ΠΥΡΓΟΣ ΜΠΑΖΑΙΟΥ

Η Νατάσσα Μποφίλιου, η ερμηνεύτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγες τραγουδίστριες της γενιάς της, ύστερα από έναν απόλυτα επιτυχημένο χειμώνα παίρνει τους δρόμους του καλοκαιριού και αποδεικνύει μια και καλή, για ποιό λόγο τα live της αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει την παράσταση “Μέρες του Φωτός - unplugged”, στον Πύργο Μπαζαίου στη Νάξο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νάξου 2012.
Πύργος Μπαζαίου: 12ο χλμ οδού Χώρας-Αγιασσού, Νάξος
Διοργάνωση: ΑΙΩΝ, Πολιτιστικός Οργανισμός
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 15€, 10€ (φοιτητικό-παιδικό)
Προπώληση εισιτηρίων: Πύργος Μπαζαίου, Cafe Citron, παραλία Χώρας Νάξου, Αποστακτήριο Βαλληνδρά, Χαλκί
Πληροφορίες στο τηλ: 22850 31402, www.naxosfestival.gr , www.bazeostower.gr

Με σταθερούς συνοδοιπόρους το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στους στίχους και την καλλιτεχνική επιμέλεια και το Θέμη Καραμουρατίδη στις συνθέσεις και τις ενορχηστρώσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου στην πιο επικοινωνιακή της στιγμή επιβεβαιώνει όσους μιλούν για μια νέα ουσιαστική πρόταση στο καλό ελληνικό τραγούδι. Κι αν η επικοινωνιακή της πλευρά έχει αφήσει το στίγμα της συνοδευόμενη από μια ολοκληρωμένη μπάντα, η πραγματικά αισθαντική ερμηνεία της αναδεικνύεται ολοκληρωτικά στην απλότητα ενός ακουστικού μουσικού σχήματος. Σε αυτές τις συλλεκτικές, κατανυκτικές βραδιές, η Νατάσσα Μποφίλιου με τη συνοδεία του Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και το λυρισμό των ήχων του βιολιού και του τσέλου, υπόσχεται μια μαγική ατμόσφαιρα, απόλυτης ευαισθησίας και μελωδικότητας.

Τα γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από τις “Εκατό μικρές ανάσες”, το “Μέχρι το τέλος” , τα “Τρία Μυστικά” και τα “Εισιτήρια Διπλά”, συναντούν τα ολοκαίνουργια τραγούδια από τις “Μέρες του Φωτός” που έχουν ήδη προκαλέσει αίσθηση, σε ένα ανανεωμένο, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, βασισμένο στην αυθεντική συγκίνηση μιας εκρηκτικής προσωπικής ερμηνείας.

Αυτό το καλοκαίρι αν σας δωθεί η ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία ουσιαστικής απλότητας, μη τη χάσετε.

Ερμηνεία: Νατάσσα Μποφίλιου
Ενορχηστρώσεις -Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί: Δημήτρης Κουζής

Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...