ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ @ ΙΚΑΡΙΑ, 7-8/8/12

H ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

Πιάνο: Άκης Μουχλιανίτης

ΤΡΙΤΗ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΡΑΧΩΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ

Mία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, σε μια ιδιαίτερη, προσωπική συναυλία.

Η Γιώτα Νέγκα εμφανίζεται για 2 βραδιές στην Ικαρία, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Ικαριακή επανάσταση που διοργανώνονται από το Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων «Ίκαρος», υπό την αιγίδα του Δήμου Ικαρίας.

Τρίτη 7 Αυγούστου: Οινοποιείο Αφιανέ στον Προφήτη Ηλία Ραχών
Τετάρτη 8 Αυγούστου: Κουζίνο της Παναγίας στον Άγιο Κήρυκο

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές εισιτηρίων: 10€ γενική είσοδος, 7€ σπουδαστικό, ανέργων
Πληροφορίες στα τηλ: 6977 279494, 6979 783201, www.icarusfestival.com

Η Γιώτα Νέγκα, με τη συνοδεία του Άκη Μουχλιανίτη στο πιάνο, παρουσιάζει μία προσωπική συναυλία, μία παλέτα αγαπημένων τραγουδιών με αποχρώσεις από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Από τη μπαλάντα έως το κλασσικό λαϊκό και από τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και τους σύγχρονους τραγουδοποιούς έως τα παραδοσιακά ακούσματα, η απόσταση μικραίνει με την παρουσία μιας φωνής που αναμειγνύει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων με τις υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε ένα μαγευτικό ηχητικό τοπίο.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα κατάφερε με τρεις μόλις προσωπικούς δίσκους και ελάχιστες συμμετοχές σε δίσκους σημαντικών δημιουργών, να θεωρείται ήδη μία εξαιρετική, αγαπημένη ερμηνεύτρια.

Στις προσωπικές καλοκαιρινές εμφανίσεις της η Γιώτα Νέγκα προτείνει ένα συναρπαστικό συναυλιακό πρόγραμμα, που θα ζωγραφίσει μοναδικά τις νύχτες μας!

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Αποδοχή
Χρησιμοποιώντας τη σελίδα αυτή, συναινείτε στη χρήση cookies. Περισσότερα...